Luis Enrique: Pep için ilk olacak!

Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinin ardından tüm cephelerden açıklamalar gelmeye başladı.

Luis Enrique: Pep için ilk olacak!
Luis Enrique: Pep için ilk olacak!
GİRİŞ 24.04.2015 14:37 GÜNCELLEME 24.04.2015 14:37

Şampiyonlar Ligi yarı final kura çekimininn ardından Juventus, Real Madrid ile Bayern Munih ise Barcelona ile eşleşti. Eşleşmelerin ardından 4 cepheden de açıklamalar gelmeye başladı. 

PEP İÇİN BİR İLK OLACAK

Bayern Munih ile eşleşen Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, eşleşmelerin ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Çok özel bir maç olacak. Pep, Barcelona'ya karşı ilk kez mücadele edecek. Aynı zaman da Pep ile ben de ilk kez rakip olacağız. İlk maçın içeride ya da dışarıda olması çok önemli değil. İki maça da kazanmak için çıkacağız" yorumunda bulundu.

ŞANSLAR YÜZDE 50 YÜZDE 50

Barcelona'nın rakibi Alman devi Bayern Munih'te ise Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Sammer, ilk açıklamayı yapan isim oldu. Sammer, "Böyle bir eşleşmeden dolayı çok mutluyum. Şanslar yüzde 50 yüzde 50. Futbolda büyük bir maçtan daha güzel ne olabilir ki. Büyük bir özgüvenle ama kendimizi bilerek sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM

Alman ekibinin yıldız isimlerinden Mario Götze, Barcelona ile eşleşmelerinin ardından twitter hesabından paylaşımda bulundu. Götze attığı twitte, "Mükemmel eşleşme. Yarı final maçlarını dört gözle bekliyorum" sözlerine yer verdi.