PSG'yi Neymar ve Suraez yıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain ile karşı karşıya geldi.

PSG'yi Neymar ve Suraez yıktı
PSG'yi Neymar ve Suraez yıktı
GİRİŞ 15.04.2015 23:48 GÜNCELLEME 16.04.2015 00:23

Parc des Princes'te oynanan mücadeleyi Katalan ekibi, ezici bir oyun sonucunda 3-1'lik skorla kazandı.

Barcelona'ya galibiyeti getiren goller, 18. dakikada Messi'nin asistinde Neymar ile 67. ve 79. dakikalarda sırasıyla Montoya ve Mascherano'nun asistlerinde Luis Suarez'den geldi. PSG'nin tek sayısını ise 82. dakikada Van der Wiel kaydetti.

İlk maçta yarı finali büyük ölçüde garantileyen Barça, 21 Nisan gübü rövanşta Camp Nou'da Paris Saint-Germain'i konuk edecek.

IBRAHIMOVIC'İN YOKLUĞU PSG'Yİ YAKTI!

Paris Saint-Germain'de cezalı Zlatan Ibrahimovic'in yokluğunun oldukça arandığı katşılaşmada, hücum bölgesinde Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi ve Edinson Cavanigol aradı.

Barcelona'da ise çılgın üçlü, Messi-Neymar-Suarez ilk 11'de maça başlarken, defansta Mathieu'nun yedek kulübesinde kalması sürpriz olarak göze çarptı. Katalan ekibinde, Montoya, defansın sağında görev alırken, stoper olarak Pique - Mascherano ikilisi görev yaptı.

BARÇA İSTATİSTİKLERDE EZDİ!

Mücadelede istatistiklere bakıldığında da Barcelona'nın büyük bir üstünlük elde ettiği göze çarptı. Enrique'nin öğrencileri, alıştıkları oyunu sahaya yansıtırken, topla oynama yüzdesinde rakibine 63'e, 37'lik bir üstünlük sağladı.

Barça karşılaşmada tam 599 pas girişiminde bulunurken, PSG'de ise bu sayı sadece 321'de kaldı. Öte yandan Barcelona'nın 10 şut girişimine, Fransızlar 7 şut ile cevap verdi.