Suarez Manchester'ın fişini çekti!

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Manchester City evinde Katalan devi Barcelona'yı konuk etti. Maçı 2-1'lik skorla Barcelona kazandı.

Suarez Manchester'ın fişini çekti!
Suarez Manchester'ın fişini çekti!
GİRİŞ 24.02.2015 23:43 GÜNCELLEME 25.02.2015 00:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmaya konuk ekip Barcelona müthiş bir başlangıç yaptı. Maçın 16. dakikasında Uruguaylı yıldız Luis Suarez attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da baskılarını sürdüren Barcelona 30. dakikada yine Suarez ile bir gol daha buldu ve skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 2-0'lık Barcelona üstünlüğüyle gitti. Maçın 2. yarısında ise Manchester City'nin skoru çevirme çabaları vardı. İngiliz ekibi golcüleriyle bir çok pozisyon yakaladı.

Karşılaşmanın 69. dakikasında Aguero attığı golle farkı 1'e indirdi. Maçın 74. dakikasında ise daha önceden sarı kartı bulunan Gael Clichy 2. sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Şampiyonlar Ligi tarihindeki 200. maçına çıkan Barcelona, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve rövanş öncesi çok büyük bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi bir penaltı kaçırdı.

---------------------

Manchester City: 1 - Barcelona: 2

Stat: Etihad

Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya)

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Nasri (Dk. 61 Fernandinho), Fernando, Milner, Silva (Dk. 78 Sagna), Dzeko (Dk. 68 Bony), Agüero

Barcelona: Ter Stegen, Alves (Dk. 75 Adriano), Pique, Mascherano, Alba, Rakitic (Dk. 71 Mathieu), Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar (Dk. 80 Pedro)

Goller: Dk. 16 ve Dk. 30 Suarez (Barcelona), Dk. 69 Agüero (Manhcester City)

Kırmızı kart: Dk. 73 Clichy (Manchester City)

Sarı kartlar: Dk. 41 Rakitic, Dk. 45 Alves, Dk. 88 Adriano (Barcelona), Dk. 59 Clichy, Dk. 90 Fernando (Manchester City)

YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Messi ve Barcelona ilk yari itibari ile resmen takir takir top oynadilar. Ayrica Dzeko neden solda oynuyor anlamis degilim. Sanki Aguero ile yer degistirse ikisi icin daha iyi olur gibi. ikinci yari Dzeko'yu ortaya alacagina kenara aldi yahu. Halbuki Aguero golu soldan gelerek atti. Messi penalti kacirmasina ragmen yine Messi iste. Not= Barcelonada iyi gitmeyen seyler oldugu cok belli. Sanki ''Fabrika ayarlari'' ile cok fazla oynanmis
    Cevapla