Wenger: G.Saray'da en beğendiğim isim...

Arsenal menajeri Arsene Wenger, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son grup maçında 4-1 kazandıkları G.Saray maçının ardından açıklama yaptı.

Wenger: G.Saray'da en beğendiğim isim...
Wenger: G.Saray'da en beğendiğim isim...
GİRİŞ 10.12.2014 00:44 GÜNCELLEME 10.12.2014 00:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransız menajer, maç hakkında; "İlk yarıda her iki topu kazandığımızda gole gidebildik. İki oyuncuyu değiştirirdik devre arasında, o dönem bizim için zordu. Oyunun içinde kaldık ve 4. golü bulduk. Performansları yüzünden mutluyum ama ilk sırayı almamıza yetmedi. Bizden ne beklendiyse yerine getirdiğimize inanıyorum." yorumunu yaptı. 

''SORUNLAR YAŞIYORUZ''

Wenger, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki farklı performansları ile ilgili olarka; "Biliyorsunuz çok beklendiği gibi değil performansımız bu sezon. Sakat oyuncularımız var, Dünya Kupası'ndan dönenler var. Bu yüzden sorun yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. 

''GALATASARAY'DA EN BEĞENDİĞİM İSİM SNEİJDER'Dİ''

Wenger ayrıca; "Galatasaray'da bugün en beğendiğim isim Wesley Sneijder'di. Joel Campbell'ın Galatasaray'a transfer olacağı doğru değil." dedi. 

''HEDEFİMİZ SONUNA KADAR GİTMEK''

Arsenal'in kupadaki hedefiyle ilgili gelen soruya Wenger; "Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz sonuna kadar gitmek, mücadelenin içinde kalmak. Önümüze neler gelecek onu bekleyeceğiz ve kurayı göreceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 2
  • güven 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar borca böyle berbat bir takım kim kurabilir.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Sneijder, Yasin, Melo ve Hamit (mumkun oldugu kadar) etkili oynadi. Emre de cok calisti ama bir gercek var ki, Fizik gucumuz Avrupada oynayanlarin cok gerisinde. Antrenmanlara yuklenmeye kalksan oyuncular Hocayi yemeye calisiyor
    Cevapla