Manchester City - Bayern Munih maçı özeti, golleri

Manchester City ile Bayern Munih arasında oynanan maç 3-2 sona erdi, Aguero 3 gol attı. M.City - B.Munih maçı sonucu, özeti ve golleri.

Manchester City - Bayern Munih maçı özeti, golleri
Manchester City - Bayern Munih maçı özeti, golleri
GİRİŞ 26.11.2014 09:34 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:34

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Munih İngiltere'de Manchester City'e konuk oldu. Kıran kırana geçen maçta, iki takım da öne geçmesine rağmen maçı kazandıran gol Manchester City adına Aguero'dan geldi. Bayern Munih'in 10 kişi kaldığı mücadelede Agüero hat-trick yaptı.

Devler Ligi'nde haftanın en önemli maçında ilk gol 21.dakikada geldi. Agüero, Benatia tarafından düşürülünce kazanılan penaltıyı yine Arjantinli gole çevirdi. Bu pozisyonda Benatia da kırmızı kart gördü. Ancak 10 kişi kalan Bayern oyun kontrolünü bırakmadı. 40. dakikada Xabi nefis bir serbest vuruş golü attı ve skorudengeledi. İlk yarı biterken, Lewandowski kafayla konuk takımı öne geçiren golü attı  ve Etihad'ı susturan isim oldu.

Mutlak gole ihtiyacı olan City, bir türlü istediğini ortaya koyamasa da Xabi'nin 85. dakikdakibüyük hatasında yine Kun sahneye çıktı ve maça tekrar dengeyi getirdi.Son dakikada yine bir hatayı değerlendiren Agüero, gecenin adamı oldu ve takımına 3-2'lik hayati galibiyeti getiren isim oldu.

Artık Roma'da alınacak 2-2'lik beraberlik ve galibiyet City'yi üst tura taşıyacak. 

Manchester City - Bayern Munih maçının özeti ve gollerini izlemek için tıklayın.