Galatasaray B.Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda

Şampiyonlar Liginde Galatasaray - B.Dortmund maçını şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanal var.

Galatasaray B.Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda
Galatasaray B.Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda
GİRİŞ 22.10.2014 14:24 GÜNCELLEME 22.10.2014 15:08

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Borussia Dortmund'u ağırlıyor. Mücadele ülkemizde D Smart platformu üzerinden yayınlanacak ancak maçı şifresiz izlemek isteyen futbol severler için bir alternatif daha bulunuyor. Galatasaray - Borussia Dortmund maçını şifresiz yayınlayan kanal Hotbird uydusundan yayın yapan Alman ZDF kanalı. Alman kanalı ZDF bu akşam Galatasaray - Borussia Dortmund maçını şifresiz yayınlayacak ve isteyen izleyiciler maçı buradan izleyebilirler.

Galatasaray - Dortmund maçını şifresiz izlemek isteyen izleyiciler TV'lerinden Hotbird uydusunun kurulumu yapılıysa ZDF kanalı üzerinden maçı şifresiz izleyebilirler.

Prandelli'den sürpriz karar!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'den sürpriz bir karar geldi

Borussia Dortmund kadrosunu şekillendiren İtalyan teknik adam, kritik 90 dakikaya saatler kala herkesi şaşırtacak bir karara imza attı.

Prandelli; Olcan Adın, Veysel Sarı ve Bruma'yı Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadı.

İtalyan teknik adamın özellikle son haftaların formda ve başarılı ismi Olcan Adın'ı 18 kişilik kadroya bile almaması herkesi şaşırttı.

KAYNAK: HABER7