Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak ve hangi gün oynanacak? Arsenal'de sakat oyuncular kimler?

Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda?
Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 30.09.2014 11:35 GÜNCELLEME 30.09.2014 11:37

Arsenal ile Galatasaray arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Arsenal'in sahasında oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Arsenal - Galatasaray maçı çarşamba günü oynanacak.

Arsenal - Galatasaray maçı Çarşamba günü saat 21:45'te başlayacak ve D-Smart platformu üzerinde Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Arsenal - Galatasaray maçı için Galatasaray bu sabah THY'nin özel uçağı ile Londra'ya hareket etti. Yarın oynanacak mücadele için dün Florya Metin Oktay tesislerinde son antrenmanının gerçekleştiren Galatasaray, maç öncesi son antrenmanlarını Londra'da yapacak.

Galatasaray Londra yolunda

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda 1 Ekim Çarşamba günü Arsenal ile Emirates Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, THY’nin özel seferi ile bu sabah Londra’ya hareket etti. Londra seyahatinde Galatasaraylı futbolcuların kıyafetlerini Resmi Giyim Sponsoru W Collection hazırladı.

Galatasaray, maç öncesi son antrenmanını Emirates Stadı’nda saat 19.00’da gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesi saat 18.30’da teknik direktörümüz Cesare Prandelli ve oyuncumuz Blerim Dzemaili bir basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray’ın Londra kafilesinde şu isimler yer alıyor: 
Fernando Muslera, Sinan Bolat, Eray İşçan, Tarık Çamdal, Alex Telles, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Furkan Özçal, Veysel Sarı, Felipe Melo, Selçuk İnan, Blerim Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Emre Çolak, Olcan Adın, Armindo Bruma, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev

Kupa 1’deki 153. Randevu 

İlk olarak 1956-1957 sezonunda Avrupa arenasında boy gösteren takımımız, Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon 24. kez katılıyor. Galatasaray, Kupa 1'de oynadığı 152 maçta 55 galibiyet, 38 beraberlik ve 59 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 198 defa havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 222 gol gördü.

Avrupa Kupalarında 257. Maç

Galatasaray, Arsenal maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 257. defa sahne alacak. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 256 maçta 97 galibiyet ve 92 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 358 gol göndermeyi başaran Galatasaray kalesinde ise 369 gol gördü.

Son İki Sezonda Şampiyonlar Ligi

Son iki sezonda da Şampiyonar Ligi'nde yer alan Galatasaray, 2012-13 sezonunda son sekiz takım arasına kalmayı başardı. Çeyrek final Real Madrid'e elenen Galatasaray, geçtiğimiz sezon ise son 16 turuna kaldı. İngiltere temsilcisi Chelsea ile rakip olan Galatasaray, son 16 turunda Devler Ligi'ne veda etti.

İngiltere Takımları ile 20. Kez

Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 19 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken sekiz maç berabere sonuçlandı, sekiz karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti. Galatasaray, bu maçlarda 17 gol atıp, kalesinde 31 gol gördü. Galatasaray bugüne kadar 6 farklı İngiliz takımına rakip oldu:Manchester United (6), Chelsea (4), Liverpool (4), Leeds United (2), West Bromwich Albion (2), Arsenal (1)

KAYNAK: HABER7