Galatasaray'a müjde! Tam 7 isim...

Galatasaray maçı öncesi İngiliz devinde Giroud, Walcott, Debuchy, Ramsey ve Arteta sakat, Wilshere şüpheli, Diaby ise hazır değil.

Galatasaray'a müjde! Tam 7 isim...
Galatasaray'a müjde! Tam 7 isim...
GİRİŞ 30.09.2014 08:51 GÜNCELLEME 30.09.2014 14:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hem Premier Lig’e hem de Şampiyonlar Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan Arsenal, yarınki Galatasaray maçına çıkış yolu gözüyle bakıyor. Ancak İngiliz ekibinin başı sakatlıklarla dertte. Teknik patron Arsene Wenger de, eksik oyuncuların yokluğundan yakınıyor. Bilindiği gibi Arsenal’de Giroud, Walcott, Debuchy, Ramsey ve Arteta’nın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Wilshere’ın Galatasaray karşısında oynaması da şüpheli. Sakatlıktan yeni kurtulan Diaby’nin de fiziksel açıdan henüz hazır olmadığı belirtiliyor. Wenger’in bu yüzden 11 oluşturmakta zorlandığı ve henüz kadro konusunda son kararını vermediği ifade edildi.

YORUMLAR 4
  • yuksedem 9 yıl önce Şikayet Et
    Arsenal bazı oyuncuları sakatmış bizim oyuncuların %50'sinden fazlası sakat!!
    Cevapla
  • kamiloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    rakibin zayıflığı ile değil kendimizin gücü ile övünelim. bir FB'li olarak GS'ye dua ediyorum.
    Cevapla
  • kemal şener 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bu takımda sakatlar var yendin ya sonraki maçlar ne olacak. mantık şu olmalı: ben iyi takım olayım alem benden çekinsin. Şahsen Arsenal'de değil 7 sakat 17 sakat oyuncu olsa kazanacağımıza şüpheyle bakıyorum,
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    güldürmesinler yahu hazır olmasalarda orda futbol başka oynanır orda o sporu yapanların vücutları bizimkilerden en az 2 kat güçlüdür.:)) sonuç da malumdur şapkayı önümüze şimdiden koyalım ne yapalım diye..
    Cevapla