Gianluca Rocchi, Arsenal - Galatasaray maçı hakemi

Arsenal - Galatasaray maçının hakemi Gianluca Rocchi oldu. Gianluca Rocchi'nin daha önce yaptığı hatalar ve Atletico Madrid maçı hafızalarda

Gianluca Rocchi, Arsenal - Galatasaray maçı hakemi
Gianluca Rocchi, Arsenal - Galatasaray maçı hakemi
GİRİŞ 29.09.2014 14:38 GÜNCELLEME 29.09.2014 14:40

Gianluca Rocchi, UEFA tarafından Galatasaray maçına atandı. Arsenal - Galatasaray maçını yönetecek Gianluca Rocchi, daha önce 2010 yılında Galatasaray - Atletico Madrid maçını yönetmiş ve vermediği penaltı ile Galatasaray'ın tur ve çeyrek final şansını elinden almıştı. İtalyan hakem Gianluca Rocchi 2 yıl sonra bir kez daha UEFA tarafından Galatasaray maçına atandı.

Arsenal - Galatasaray maçı 1 Ekim Çarşamba günü İngiltere'de Arsenal'in sahasında oynanacak. İtalyan hakem Gianluca Rocchi tarafından yönetilecek Arsenal - Galatasaray maçı, 21:45'te başlayacak ve D-Smart üzerinden yayınlanacak.

2010 YILINDA GALATASARAY'IN İPİNİ ÇEKTİ

Galatasaray'ın 2010 yılında Atletico Madrid'le Ali Sami Yen stadında oynadığı UEFA maçında maçın hakemi Gianluca Rocchi'ydi.

O maçta o dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in ceza sahasına girdiği anda rakip oyuncunun eliyle topa müdahale etmesini 85. dakikada atlayan ve penaltıyı vermeyen Rocchi' taraftarların büyük tepkisini çekmiş ve Galatasaray o pozisyonun ardından Forlan'ın ayağından yediği golle 2-1 mağlup duruma düşmüş bu sonuçla birlikte de UEFA'dan elenmişti.

KARTINI KULLANMAYI ÇOK SEVİYOR

Rocchi yönettiği Şampiyonlar Ligi maçlarında da kartını bol bol kullanmayı ihmal etmedi. İtalyan hakem, geçmişte oynanan Manchester City - Real Madrid maçında tam 8 sarı kart ve 1 kırmızı kart çıkarttı. Ayrıca Cluj - Basel maçında 7 kez sarı kartına başvuran Rocchi, Valencia - Lille maçında da 5 sarı 1 kırmızı çıkarttı. Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Manchester United maçını yöneten Rocchi, bu maçta da 3 kez sarı kartına başvurmuştu.

İşte İtalyan hakemin Galatasaray maçındaki tartışılan kararları...

Galatasaray kafilesi yola çıkıyor

Galatasaray Futbol Takımı, Arsenal ile 1 Ekim Çarşamba  günü yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçı için yarın  İngiltere'ye gidecek.
 
Sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla saat  10.00'da Londra'ya hareket edecek.
 
Arsenal karşılaşmasının son antrenmanını yarın TSİ 20.00'de Emirates  Stadı'nda gerçekleştirecek Galatasaray'da, bu çalışma öncesi teknik direktör  Cesare Prandelli ve bir oyuncunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek. 

KAYNAK: HABER7