Tevez bir coştu pir coştu!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Juventus, Malmö'yü Carlos Tevez'in golleri ile 2-0 mağlup etti.

Tevez bir coştu pir coştu!
Tevez bir coştu pir coştu!
GİRİŞ 17.09.2014 00:26 GÜNCELLEME 17.09.2014 00:30

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Juventus, Carlos Tevez'in 2 gol ile yıldızlaştığı maçta rakibi Malmö'yü 2-0 mağlup etti ve grupta liderlik koltuğuna oturdu. Arjantinli oyuncu Devler Ligi'ndeki son golünü Manchester United formasıyla 2009 yılında atmıştı.

Mücadeleye etkili başlayan İtalyanlar, ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline alarak rakip kalede baskı kurdu ve tehlikeli pozisyonlar geliştirdi.  Malmö ise hızlı ataklar ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

Juventus, ilk devre rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 0-0.

İkinci devre Arjantinli yıldız Tevez takımını sırtalayan isim oldu... 59. dakikada Tevez, Asamoah'a pasını gönderdi ve Ganalı yıldızın topuk pasında topu önünde bulan Tevez kaleci ile karşı karşıya kaldı ve sert şutunda topu ağlara gönderdi.

Golün ardından baskılı oyununu daha da artıran İtalyan ekibi, rakip kalede net fırsatları cömertçe harcadı.

Mücadelede son sözü Arjantinli yıldız söyledi... Ceza alanı sol çaprazında kazanılan frikik atışında topun başına geçen Carlos Tevez, mükemmel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve 89'da hem kendisinin hem de takımının 2. golünü kaydetti. 2-0.

Bu gol maçın da skorunu belirledi ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Juventus, ilk maçlar sonunda A Grubu'nda liderlik koltuğuna oturdu. Malmö de son sıraya yerleşti.