Cimbom son nefeste!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray grubundaki ilk maçında Anderlecht ile berabere kaldı.

Cimbom son nefeste!
Cimbom son nefeste!
GİRİŞ 17.09.2014 01:05 GÜNCELLEME 17.09.2014 02:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

TT Arena'da oynanan karşılaşma ikinci yarıda gelen goller sonucu 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Anderlecht, 52. dakikada Dennis Praet attığı golle 1-0 öne geçerken 90+1. dakikada sahneye çıkan Burak Yılmaz sonucu belirledi: 1-1

TARAFTARLA BULUŞMA GÜNÜ

Galatasaray Futbol Takımı, Anderlecht karşılaşmasıyla bu sezon Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarının önüne çıktı.

Sezona Manisa'da Fenerbahçe'ye karşı oynanan TFF Süper Kupa maçıyla başlayan sarı-kırmızılı ekip, ardından ligde Bursaspor deplasmanına giderken, Eskişehirspor ile Türk Telekom Arena'da yapılan ikinci hafta müsabakasında ise seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun kalmıştı.

Karşılaşma öncesi oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, tezahüratlarda bulundu.

Ayrıca, bu önemli karşılaşmada Türk Telekom Arena tribünlerinde yer yer boşlukların olması da dikkati çekti.

ANDERLECHT'TE İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Anderlecht takımında cezalı olmaları nedeniyle iki futbolcu Galatasaray karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

Belçika ekibinde geride kalan sezondan cezaları bulunan Fabrice N'Sakala ve kaleci Silvio Proto, Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nun ilk maçına çıkamadı

ASLAN İYİ BAŞLADI

Galatasaray maçın henüz 8. dakikasında Burak Yılmaz'la gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Dzemaili ve Pandev'in girdiği duvar pasının ardından İsviçreli oyuncu yerden çok şık bir pas çıkardı. Burak Yılmaz yerden gelen topun gelişine vurmak istedi ancak araya giren Olivier Deschacht gole engel oldu.

ORTA SAHALAR DÜŞTÜ

İki takım da orta sahalarındaki düşüş nedeniyle ilk yarının ortalarından sonra zaaflar vermeye başladı. Anderlecht, G.Saray sağ kanadından Frank Acheampong ile etkili gelirken temsilcimiz de Pandev-Sneijder-Burak üçlüsü ile ilerde tehlike yaratmak istedi.

İlk yarıda iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca golsüz eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttular.

TALİHSİZ DAKİKA

İkinci yarıya kontrollü başlayan G.Saray bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu. 52. dakikada soldan ceza alanına yaklaşan 20 yaşındaki Dennis Praet, Selçuk İnan'ı çalımladıktan sonra yerden sert bir şut çıkardı. Muslera'nın tüm çabalarına karşın ağlarla buluşan top skor tabelasını aleyhimize çevirdi: 0-1

BRUMA ÇOK YAKLAŞTI

Golün ardından daha atak oynayan Galatasaray'da Pandev'in yerine oyuna giren Bruma 62. dakikada sol çaprazdan çalımlarla içeriye girdi. Rakibini kolayca geçen Portekizli açısı daralmasına karşın şutunu çıkardı ancak Anderlecht kalecisi Davy Roef gol olmasına izin vermedi.

BURAK SAHNEYE ÇIKTI

Galatasaray 90 dakikada bulamadığı golü uzatmaların ilk dakikasında rakip ağlara bıraktı. Baskı sonucu soldan Chedjou'nun getirdiği pasta Burak boş kaleye topu gönderdi ve beraberlik geldi.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

GALATASARAY: 1 - ANDERLECHT: 1

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Istvan Vad, Istvan Albert, Peter Berettyan (Macaristan)

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Chedjou, Semih Kaya, Telles (Dk. 79 Tarık Çamdal), Dzemaili, Melo, Selçuk İnan (Dk. 72 Umut Bulut), Sneijder, Pandev (Dk. 57 Bruma), Burak Yılmaz

Anderlecht: Roef, Deschacht, Nuytinck (Dk. 23 Suarez), Mbemba, Praet (Dk. 78 Dendoncker), Defour, Tielemans, Najar, Acheampong, Conte, Mitrovic (Dk. 66 Kljestan)

Goller: Dk. 52 Praet (Anderlecht), Dk. 90 1 Burak Yılmaz (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 2 Nuytinck, Dk. 33 Conte, Dk. 39 Defour, Dk. 64 Acheampong(Anderlecht), Dk. 62 Melo, Dk. 90 2 Dzemaili (Galatasaray)

YORUMLAR 19
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence Burak golü attıktan sonra pası veren arkadaşına koşmalıydı tribünlere değil,golün %80 ini pası veren Chedjou attı sayılır.Takım ruhu bunu gerektirirdi.Ama sanki golü sadece kendi becerisiyle atmış gibi yaptı.Hiç olmadı!
    Cevapla
  • levent 9 yıl önce Şikayet Et
    türk futboluna güven artık neredeyse sıfır futboldan soğudum açıyorum izlemek için en fazla 10dk sabredebiliyorum sonra kapatıyorum sonucunu bile merak etmiyorum
    Cevapla
  • barbaros 9 yıl önce Şikayet Et
    trilyonluk adamlar, tıfıl çocuklardan az daha fark yiyecekti. yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • gsli adam 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı fenerli arkadaşlar ulaşamadıkları ciğere laf ediyorlar sanırım ama onların hayal edemediklerini gs elde etti ondan şimdi fazla konuşmasalar hoş olur :)
    Cevapla
  • cecu 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar bastır anderlecht , yok 3-4 at , yok başarılar anderlecht....Bunu yapmayalım yaa hepimiz ülkemizde , inançlarımızda veya adetlerimizde mutlaka bir yerde kardeşlik bağımız vardır...takım tutmak illa düşman olmak anlamına gelmez , üstüne üstlük elin gavurunun yanında olmak anlamına hiç gelmez !! Anderlecht taraftarı senin neyin olur Allah aşkına !! böyle fitne tohumlarına izin vermeyin !! safsata yapmıyorum aklınızı başınıza alın !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle