Hasi: G.Saray'ın gücünün farkındayız

Anderlecht'in teknik direktörü Besnik Hasi, Şampiyonlar Ligi'nde gelecekteki durumlarının yarınki maça bağlı olacağını söyledi.

Hasi: G.Saray'ın gücünün farkındayız
Hasi: G.Saray'ın gücünün farkındayız
GİRİŞ 15.09.2014 19:29 GÜNCELLEME 15.09.2014 19:29

Yarın akşam Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi'ndeki grup maçı öncesinde Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, kendi gruplarını değerlendirme adına yarınki maçın önemli olduğunu belirterek, "Benim takımım genç ve yetenekli oyunculardan kurulu oldukça istekliyiz. Yarını gördükten sonra kendi grubunu değerlendirme şansımız olacak. Herşey yarınki maça bağlı. Sonuçta Galatasaray ile oynuyorsunuz. Herşey yarın belli olacak." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Yarınki maça nasıl başlayacaksınız ?" sorusuna ise Besnik Hasi, "Oyuna her zaman kendi ciddiyetmizle başlayacağız. Biz buraya sadece defans yapmaya gelmedik. Kendi oyun stilimizi ve taktiğimizle oynayacağız. İyi golcüleremiz var. Mümkün olduğu kadar topa sahip olmaya çalışacağız. İyi başlamak oldukça önemli. Maça iyi başlarsak taraftarın baskısından daha az etkilenir." dedi.

Genç hoca, yarın kendi taktiklerini sahaya yansıtmaları halinde puan alabileceklerini ifade etti. Galatasaray'ın oldukça tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Besnik Hasi, "Galatasaray oldukça tecrübeli oyunculara sahip. Birçok oyuncusunu herkes biliyor. Rakibimizin gücünün farkındayız."
Basın toplantısına katılan Defour da "Sonuç itibariyle kazanma hırsı önemli. Herkesin bunun bilincinde olması lazım. Bizde bunun için gerekeni yapacağız." dedi.