Final sonrası Liverpool itirafı!

İspanya La Ligi ekiplerinden Real Madrid forması giyen İspanyol yıldız Xabi Alonso, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından açıklamalarda bulundu.

Final sonrası Liverpool itirafı!
Final sonrası Liverpool itirafı!
GİRİŞ 25.05.2014 13:27 GÜNCELLEME 25.05.2014 13:27

Atletico Madrid'i 4-1'lik skor ile mağlup ederek kupaya uzanmalarına ve elde ettikleri bu tarihi başarıya pek fazla değinmeyen Alonso, eski takımı Liverpool hakkında itiraf niteliğinde sözler sarfetti.

İngiliz ekibindeki yıllarının kendisi için önemine dikkat çeken deneyimli isim, "Liverpool, benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Özellikle Anfield Road'da harika işler çıkardık ve inanılmaz gecelerimiz oldu" şeklinde konuştu.

"LIVERPOOL'U ÖZLÜYORUM..."

Liverpool forması giymenin kendi kariyeri açısında bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Xabi Alonso, "Liverpool çok özel bir kulüp. Bu kulüpte 5 yıl boyunca forma giymek benim için bir ayrıcalıktı. İngiltere Premier League'de büyük bir tutku ve atmosfer var" ifadelerini kullandı.

Anfield Road hakkında da konuşan deneyimli ortasaha oyuncusu, "Anfiel çok büzel stad ve başka stadyumlarda bulunması çok zor olan bir çekiciği ve tarzı var. Dolayısıyla, orayı biraz özlüyorum. İngiltere'de geçirdiğim süre zarfında çok keyif aldım." diyerek sözlerini noktaladı.