'Taktik Savaşı'ndan Real çıktı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid evinde ağırladığı Alman devi Bayern Münih'i tek golle devirdi. Maçın ikinci yarısında her iki takımın teknik adamları ard arda yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile adeta taktik savaşı verdi.

'Taktik Savaşı'ndan Real çıktı
'Taktik Savaşı'ndan Real çıktı
GİRİŞ 23.04.2014 21:43 GÜNCELLEME 24.04.2014 08:54

Santiago Bernabeu'da oynanan mücadele 1-0 Real Madrid üstünlüğüyle son buldu. Real Madrid'in golünü 19. dakikada Fransız golcü Karim Benzema kaydetti.

REAL KONTRADAN VURDU

Maç boyunca topa hakim olan taraf Alman temsilcisi Bayern'di. Topun kontrolünü maç boyunca bir an olsun elinden bırakmayan Almanlar, soldan Ronaldo ile gelişen kontra atağı durduramadılar. 

Geriye kapanan ve hızlı hücumlarla gol bulmaya çalışan Ancelotti'nin ekibi, bu stratejisinde başarılı oldu. Karim Benzema ile gol bulan Madrid temsilcisi tek golün avantajı ile Almanya'ya gidecek.

BALE YEDEK

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, son haftaların formda ismi Gareth Bale'i yedek soyundurdu. Sakatlığı iyileşen Ctistiano Ronaldo ilk 11'deki yerini alırken, Gallerli oyuncu 73. dakikada Ronaldo yerine oyuna girdi.

Guardiola Thomas Müller ve Mario Götze gibi kozlarını sahaya sürse de bu hamleler skoru değiştirmeye yetmedi. Götze'nin 84. dakikadaki gollük şutunu Iker Casillas çelerek olası bir golü önledi. 

İki takım arasında finalisti belirleyecek olan mücadele 29 Nisan Salı günü Allianz Arena'da oynanacak.

REAL MADRİD - BAYERN MÜNİH: 1 - 0

STAT: Santiago Bernabeu
SAAT: 21.45
HAKEM: Howard Webb

REAL MADRİD: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao, Alonso, Modric, Isco, Di Maria, Benzema, Ronaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti

BAYERN MÜNİH: Neuer, Rafinha, Boateng, Dante, Alaba, Lahm, Kroos, Schweinsteiger, Robben, Benzema, Ribery
TEKNİK DİREKTÖR: Pep Guardiola

GOLLER: Dk. 19 Karim Benzema (Real Madrid)

'Taktik Savaşı'ndan Real çıktı
GALERİYE GİT