Arda: Bana Ali Sami Yen'i hatırlatıyor

Arda Turan, Atletico Madrid-Chelsea maçının ardından NTV Spor'a konuştu. Madrid ekibindeki temsilcimiz, 0-0'lık sonucun, eşleşmede dengeyi bozmayacağını ve Londra'da finale için çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Arda: Bana Ali Sami Yen'i hatırlatıyor
Arda: Bana Ali Sami Yen'i hatırlatıyor
GİRİŞ 23.04.2014 14:53 GÜNCELLEME 23.04.2014 15:46

Arda Turan dünyada her takımı yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Tecrübeli futbolcu konuyla ilgili, "0-0 bitmesi ne dezavantaj ne avantaj ama biz deplasmanda da iyi oynayan bir takımız. Yapabiliriz. Bizim için bir hayal. İnanıyoruz ve sonuna kadar savaşıyoruz. Bugün de daha iyi oynayan taraf bizdik. Bakacağız, umarım iyi olur bizim için. Biz dünyada her takımı yenecek güçteyiz. Savaşıyoruz Yarı final oynuyoruz. Artık hiçbir şey kolay değil. Umudumuzu kesecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Arda, oyuna sonradan dahil olmasına da değindi ve "Hazır değildim. Yarım antrenman yaptım. Yoksa yarı finalde kimse takımını yalnız bırakmak istemez. Zaten takımım buraya kadar gelirken sahadaydım" dedi.

"RAKİP SEÇMEK DOĞRU OLMAZ"

Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer yarı final eşleşmesi hakkında konuşan Arda, finale çıkacak takımdan çekinmeyeceklerini söyledi.

Milli futbolcu, "Çok büyük bir maç real madrid bayern münih maçı, televizyondan izleyeceğiz. Umarım rakiplerimizi izlemiş oluruz. Ancak biz kendi işimize bakıyoruz. Umarım bu dört takım arasında kupayı kaldıracak olan biz oluruz. Yarı finalden sonra rakip seçmek olmaz. Biz önce kendi işimizi yapıp, Lizbon'a gitmeye çalışacağız. Biz gittikten sonra bakarız" ifadelerini kullandı.

"VALENCIA FİNAL MAÇIMIZ"

La Liga'da oynayacakları Valencia maçıyla ilgili Arda Turan, bir rüyayı gerçekleştirmek üzere olduklarını söyledi.

Arda, "Önümüzde valencia maçı var. Bizim için final. İki kulvarda da gidiyoruz. Hayalimizi sonuna kadar sürdürüp, bir hayale kavuşmak istiyoruz. Eğlenceli keyifli zamanlar, biz de keyfini çıkartıyoruz" şeklinde konuştu.

Arda Turan Atletico Madrid'in evi, Vicente Calderon'un kendisine Ali Sami Yen'in eski halini hatırlattığını ifade etti.