İspanya'da dev randevu! Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde nefesleri kesecek mücadelede iki dev Real Madrid ile Bayern Münih, Bernabeu'da yarı finalin ilk maçına çıkacak. Bir tarafta Ronaldo, diğer cephede Ribery'nin kapışması, 21.45'te Smartspor'dan ekranlara gelecek.

İspanya'da dev randevu! Hangi Kanalda?
İspanya'da dev randevu! Hangi Kanalda?
GİRİŞ 23.04.2014 11:56 GÜNCELLEME 23.04.2014 13:20

Avrupa'nın kulüpleri bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde yarı finallerin heyecanı, İspanya'da yaşanmaya devam ediyor. Kupanın iki büyük favorisinden Real Madrid, son şampiyon Bayern Münih'le kozlarını Bernabeu Stadı'nda paylaşacak. Saat 21.45'te başlayacak randevu, Smartspor'dan ekranlara gelecek. İngiliz Howard Webb'in yöneteceği mücadele öncesi ev sahibinde Arbeloa, Jese ve Khedira, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Ancak Los Galacticos için en sevindirici gelişme, 3 haftadır dizindeki sıkıntı sebebiyle takımından uzak kalan Cristiano Ronaldo'nun, Bayern'e karşı sahada olacak olması... Bu kupada şu ana kadar 14 gol atan CR7, hafif bir sakatlığı bulunan Bale'le birlikte Alman devine karşı en büyük koz olarak görülüyor.

İki cezalı dönüyor...

Bundesliga'da sezon bitmeden zaferini ilan eden Bayern, geçtiğimiz haftayı bu maç nedeniyle boş geçen ve yaklaşık 1.5 haftadır dinlenen rakibi karşısında iyi bir skorla Almanya'ya dönmek istiyor. Sakatlar Alcantara, Shaqiri ve Badstuber'den yoksun olarak sahaya çıkacak Kırmızı-Beyazlılar'da cezaları sona eren orta sahanın kilit isimlerinden Bastian Schweinsteiger ile Javi Martinez, kadrodaki yerlerini aldı. Şüphesiz ki Panzerler'in, İspanyol devi önünde en tehlikeli silahları yıldızları Franck Ribery ile Arjen Robben olacak.

Muhtemel 11'ler;

REAL MADRİD: Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrao, Alonso, Modric, Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema

BAYERN MÜNİH: Neuer, Rafinha, Boateng, Dante, Alaba, Lahm, Schweinsteiger, Kross, Robben, Ribery, Mandzukic

STAT: Bernabeu
SAAT: 21.45
YAYIN: Smartspor
HAKEM: Howard Webb