Leverkusen'de büyük şok!

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi 2.tur mücadelesinde kendi evinde Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'ne 4-0 gibi ağır bir skor ile yenilen Bayer Leverkusen'de moraller bozuk.

Leverkusen'de büyük şok!
Leverkusen'de büyük şok!
GİRİŞ 19.02.2014 10:36 GÜNCELLEME 19.02.2014 10:36

Alman temsilcisi Leverkusen'nin , sporseverlerin yakından tanıdığı defans oyuncuları Ömer Toprak ve Roberto Hilbert maçtan sonra UEFA'ya konuştu.

Türk Milli Takımının da defans oyuncusu olan Ömer Toprak maç sonu yaptığı açıklamada "İlk yarı PSG karşısında gerçekten bu sezon ki en kötü maçımızı oynadık üzerimizde bir korku vardı ve bunun neden olduğunu bilmiyorum. Hiç bir mücadeleyi kazanamadık ve çok kolay top kayıpları yaptık. 2. yarı daha mücadeleci ve iyi oynadık ama skoru değiştiremedik. Sonuçta bizim için kötü bir gece oldu" dedi.

Gecen sezon Beşiktaş forması giyen ve sezon başı Alman takımı Bayer Leverkusen'e bedelsiz transfer olan Roberto Hilbert ise maç sonu yaptığı açıklamada "Eğer geçen sezon Alman Lig'inde bu kadar mücadele edip Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorsanız ve gruplarda başarılı bir mücadele verip bir üst tura çıkan bir takımsanız kendi sahanızda bu kadar kolay kaybetmek, böyle bir skor almak gerçekten çok üzücü. PSG gibi takıma arka arkaya bu kadar çok hata yaparsanız onlarda bu hataları affetmez. Şimdi Paris'e biz gideceğiz orada elimizden geleni yapıp alabileceğimiz en iyi skor ile Almanya'ya geri dönmek istiyoruz. Başka bir şansımızda yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA