Aslan turladı en çok F.Bahçe sevindi

Fener, ezeli rakibinin Avrupa'da tur atlamasına sevindi. 64 maç yapmanın zorluğunu iyi bilen Fenerbahçe, Galatasaray'ın 3 cephede yarışı götüremeyeceği inancında.

Aslan turladı en çok F.Bahçe sevindi
Aslan turladı en çok F.Bahçe sevindi
GİRİŞ 13.12.2013 11:27 GÜNCELLEME 13.12.2013 11:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

G.SARAY'IN başarısına F.Bahçe hiç sevinir mi? Ama işte tam da öyle oldu... Neden mi? Çünkü Sarı-Lacivertli takımın kurmayları, G.Saray'ın toplamda ligde 34, kupada final dahil 9 ve Avrupa kulvarında da 8 olmak üzere üç cephede maratonu götüremeyeceği düşüncesinde. Bu durumda da Sarı-Kırmızılı takımın ligde toparlanıp zirve yarışına girebilmesi zor bir ihtimal olduğu görüşünde. Geçen sezon 64 maç yaparak rekor kıran sarı-lacivertli takım, hem yoğun tempo hem de sakatlıklar sebebiyle sıkıntılar yaşamış ve lig yarışında geride kalmıştı.

RAKİPLER BU TEMPOYU GÖTÜREMEZ...

Yoğun maç trafiği sebebiyle sarı-kırmızılıların ekstra puanlar kaybedeceğini düşünen Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, bu şartlar altında ezeli rakiplerle aradaki puan farkının daha da açılacağına inanıyor.

aksam

YORUMLAR 4
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    nereden anlamışlar sevindiğini,, ortaya at,, çık kenara tut,,. sazanlarda atlasınlar,,,
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Fark. Cim bomum farkı bu. Biz her kulvarda varız. siz işinize bakın. İsterseniz TFF müracaat edip ligin 2. yarısından başlayın, yorulursunuz.
    Cevapla
  • Rihat LASYU 10 yıl önce Şikayet Et
    saçmalığa bak. ben neden sevineyim daha fazla maç yapacak diye, asıl turlamasalardı mancininin kelle gidecekti, klüp karışacaktı ligi zor götürüyorlar, kupa da ucu ucuna tur atladılar, bir ş.liginden elenmiş olacaklardı, bu yazarın işgüzarlığı sadece, kendi adına konuşmasını öğrenmeli, bunlar...
    Cevapla
  • byx68 10 yıl önce Şikayet Et
    garip degilmi. Adamlarin sevindigi seye bak ya, ilin adami senin dedigin kadar sadece ligde mac yapiyor, sen bu tempoyu kaldiramazsan siktin sene bir basari elde edemezsin, en iyi antreman mac antremanidir. Barcaleno, Real, M.United ne yapsin? adamlar yilda ortalama 80 mac yapiyor ama adamlar dev büyük klüp.
    Cevapla