Dev maçta beklenmedik karar

Galatasaray ile Juventus arasında oynan Şampiyonlar Ligi maçında eşine az rastlanır bir karar çıktı ve mücadele ertelendi.

Dev maçta beklenmedik karar
Dev maçta beklenmedik karar
GİRİŞ 10.12.2013 18:17 GÜNCELLEME 11.12.2013 06:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın başlamasıyla kar yağışı etkisini arttırdı. Mücadelede 33. dakikaya gelindiğinde zemin tamamen beyaza büründü. Karşılaşmanın hakemi de maçı durdurup oyuncuları soyunma odasına gönderdi ve görevlilerin zemini temizlemesini istedi ancak kar yağışı dinmeyince maç ertelendi.

Olağanüstü bir durumun olmaması halinde maçın bugün saat 15:00'da oynanması bekleniyor.

Ve dev maç ertelendi
GALERİYE GİT
YORUMLAR 6
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. rabbim hikmeti futbol denen günah batagını rabbim rahmet yagması süreti ile ertelenmesi ne güzel ne hoş bir olay . inş ümmeti muhammedde anlarda futbol denen bu bataklıkla artık biz yokuz derler
    Cevapla
  • mustafa bulut 10 yıl önce Şikayet Et
    juventus un oyunu bu. juventusla ne zman maç oynasak hep masabaşında bi oyunlar çevirdiler,98 de terör bahanesiyle özel güvenlik garantisi istediler,2003 te terör bahanesiyle almanya da oynandı , şimdi de maç kritik olduğu için eminim ki maçın karda oynanıp turun riske girmesini istemediklerinden maç ertelendi ama yine amaçlarına ulaşamayacaklar inşallah
    Cevapla
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış. Maçı izleyemeyen taraftarların inşallah paraları geri ödenir. Kar yağdı diye kimse magdur edilmemeli. 50 bin taraftarın hepsi yarın müsait olacak mı? Bu insanların işi gücü var maçı izleme imkanı olmayanların bilet paraları iade edilsin.
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    aziz tekin. adam gibi türk oyuncu varda biz mi oynatmıyoruz ?? Senin tuttuğun takımın da arsenal karşısında ki kadrosunu gördük! Yabancı sınırlaması ile türk futbolunun gelişeceğini mi sanıyorsun ?? Önce alt yapı düzelsin sonra yabancılara laf atın..
    Cevapla
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    yabancı sayısı 8 olmuş.. nerde türk takımı diyebilirsinki. şahısna munhasır galatasaray dersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle