Arda Turan'ı mesih ilan ettiler!

45 ay sonra döndüğü Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle merhaba diyen Atletico Madrid'de, Milli futbolcumuz Arda Turan yere göğe sığdırılamıyor.

Arda Turan'ı mesih ilan ettiler!
Arda Turan'ı mesih ilan ettiler!
GİRİŞ 19.09.2013 13:56 GÜNCELLEME 19.09.2013 13:56

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Rusya temsilcisi Zenit'i 3-1'lik skorla geçen Atletico Madrid'de, Arda Turan oynadığı futbol ve 1 gol 1 asistle kendini resmen büyüledi.

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden AS, maçla ilgili haberinde 'Ardaturanismo adında yeni bir din doğuyor' görüşüne yer verirken, Türk yıldızı 'Mesih' ilan etti.

Marca gazetesi ise, Şampiyonlar Ligi'nde gecenin bir diğer yıldızı Messi ile birlikte Arda'nın fotoğrafını kapağında paylaşırken, iki futbolcuyu da takımlarının lideri olarak ilan etti.

Marca, Arda'nın attığı golün Atletico'ya ilaç olduğunun altını çizerken, 26 yaşındaki futbolcunun her atakta topu almak için can attığını yazdı.

Marca, 90 dakika sonrasında Atletico Madrid'de forma giyen tüm oyuncuları puanlandırırken,Arda Turan 9 puan alarak maçın yıldızı ilan edildi ve 'Çok klas, gururlu ve saf bir futbol oynadı. Türk tutkusu seyre değerdi' görüşüne yer verildi.