Khedira tur şanslarını değerlendirdi

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacakları yarı final rövanş karşılaşması hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Khedira tur şanslarını değerlendirdi
Khedira tur şanslarını değerlendirdi
GİRİŞ 29.04.2013 09:05 GÜNCELLEME 29.04.2013 09:05

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Sami Khedira, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Borussia Dortmund karşısında tur şanslarının olduğunu söyledi.

26 yaşındaki Alman oyuncu 4-1'in rövanşının kolay olmayacağını belirterek; "Real Madrid özellikle Avrupa kupalarında Bernabeu'da mucizeler yaratmayı daha önceden başaran bir kulüp. Taraftarlarımızın desteği ile sonuca gideceğiz. Taraftarlarımız, her zaman yaptıkları gibi ilk düdükten itibaren bize %100 destek vereceklerdir. Bundan en ufak bir şüphem yok. Maç içerisindeki gidişata göre de destekleri daha da artacaktır" sözlerini kaydetti.
Real Madrid'in tarihiyle ve taraftarıyla büyük bir kulüp olduğunu belirten Khedira, eflatun-beyazlıların daha önce bu tip geri dönüşlere imza attığının da altını çizdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund'a 4-1 kaybeden Real Madrid, salı günü güçlü rakibi karşısında evinde tur için sahaya çıkacak.

(sporx)