İşte Devler Ligi'ndeki eşleşmeler!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final kuraları çekildi. İşte yarı finaldeki eşleşmeler.

İşte Devler Ligi'ndeki eşleşmeler!
İşte Devler Ligi'ndeki eşleşmeler!
GİRİŞ 12.04.2013 12:59 GÜNCELLEME 13.04.2013 09:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belirlendi.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kura töreninde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 kez gol kralı olan Hollandalı Ruud van Nistelrooy ile UEFA Avrupa Ligi finalinin yapılacağı Amsterdam Arena adına Hollanda'dan Patrick Kluivert de hazır bulundu.

Bayern Münih ile Barcelona, Real Madrid ile Borussia Dortmund yarı finalde eşleşti.

Yarı finalde mücadele edecek takımlar, sahasında ve deplasmanda olmak üzere 2 maç yapacak. İlk maçlar 23-24 Nisan, rövanş maçları ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 25 Mayıs'ta İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.

İşte eşleşmeler;

Bayern Münih - Barcelona
Borussia Dortmund - Real Madrid
 

YORUMLAR 5
  • LonMan 11 yıl önce Şikayet Et
    GS -Real Madrid ---> 5 mac 3 galibiyet!!. Gercek Turk demek ki Real madrid GS yi gorunce yelkenleri suya indiriyor ve oynamiyor. Yani galibiyet parasi olan milyonlarca euroyu almak istemiyor. Aglasanizda kiskansanizda GS, Real Madrid'le oynadigi 5 macin 3'unu kazanmis bir takim oldugunu degistirmeyecek. Mert adam cikar Helal olsun GS der ve darisi FB'ye der. Biz GSli olarak cani gonulden FB'nin degil final oynamasini kupayi getirmesini istiyoruz. Bu kadar kiskanclik sagliga iyi gelmez.
    Cevapla
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    final. bence real-bayern oynar....
    Cevapla
  • gercek Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    alp42 çok safsın!. Yani galatsarayın realmadirite bariz hakem hatalarıyla mı elendiğini düşünüyorsun! hadi ordan sende. realmadrit en kötü oynadığı maçı 3-0 yendi. 3-2 maçta da maçı boşladığı an 3 gol yedi ardından biraz vites yükseltti 10 kişi ile size gol attı. ben fenerbahçeliyim! fener olsa feneride bozuk para gibi harcardı. kendinizi de çok saçma şeylere inandırmayın! psikolojiniz bozulur....
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    istediğim olmak üzere..... barcelona dortmunt finali bekliyorum sabırsızlıkla....
    Cevapla
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi oyun. barcelona ve realmadridi finalde eşleştirmek için ellerinden geleni yaptılar.galatasarayı da böylelikle yaktılar.her 2 maçta da bariz hakem hatalarını bütün dünya gördü.
    Cevapla