Sami Khedira'dan Galatasaray yorumu

Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen Real Madrid'in Alman futbolcusu Sami Khedira, sarı-kırmızılılarla olan eşleşmelerini değerlendirdi.

Sami Khedira'dan Galatasaray yorumu
Sami Khedira'dan Galatasaray yorumu
GİRİŞ 22.03.2013 09:26 GÜNCELLEME 22.03.2013 09:26

Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen Real Madrid'in Alman futbolcusu Sami Khedira, sarı-kırmızılılarla olan eşleşmelerini değerlendirdi. Rakiplerini kesinlikle küçümsemediklerini belirten Khedira, Galatasaray'ın güçlü bir rakip olduğunu söyledi.

Alman orta saha, ''Rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Çeyrek finale Manchester United'ın olduğu gruptan çıkarak ve Schalke 04'ü eleyerek geldiler. Bu aşamadan sonra kimse size eliyle bir şey vermez. Avantaj elde etmek için Santiago Bernabeu'daki maçı iyi oynayıp kazanmak zorundayız'' dedi.

Azıcık konsatrasyon kaybının felakete yol açacağını vurgulayan Alman futbolcu, Galatasaray maçına Manchester United'a hazırlandıkları mentaliteyle hazırlanmaları gerektiğini dile getirdi.

Mesut Özil'le olan ilişkilerine de değinen başarılı orta saha Türk asıllı oyuncuyla çok yakın olduklarını ve arkadaşlarının Madrid macerası öncesinde de olduğunu dile getirdi.