Rize'den Trabzon'a sert sözler! 'Bu şehir unutmaz'

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman, ligden düşmelerinin ardından Trabzonspor için çok sert açıklamalar yaptı.

Rize'den Trabzon'a sert sözler! 'Bu şehir unutmaz'
Rize'den Trabzon'a sert sözler! 'Bu şehir unutmaz'
GİRİŞ 03.06.2017 19:53 GÜNCELLEME 03.06.2017 20:34
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Rize Başkanı Metin Kalkavan: "Bu şehir bugünü unutmayacak artık. 100 yıl geçse de, Rize bunu unutmaz. Çok üzüldük tabi ama hayat devam ediyor. Bu çocuklar ligde kalmayı haketti. Çok eksikliklerimiz vardı. Bugün bile 6 eksikle geldik. Futbolda böyle şeyler var. Şans geldi bize ama olmadı. Çok daha kuvvetli geliriz. Bu şehir, bugünü unutmayacak artık. Geldiğimden beri dostluk geliştirmek için uğraşıyorum ama bu şehir bunu unutmaz. Yenilmek önemli değil. Son haftalarda performansımızı konuşmaya pek gerek yok. Sadece bu şehrin bunu unutmayacağını söyleyebilirim. 100 yıl geçse de Rize bunu unutmaz. Ortalama olarak 4 yılın en iyi futbolunu oynamış olabiliriz. Şansızlık yaşadık, futbolun içinde olur böyle şeyler. Ama sadece sizin elinizde değil böyle şeyler. İki şehir arasındaki spor dostluğunu geliştirmek için çok uğraştım ama artık bitti." dedi. 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da Trabzonspor'a tepki gösterdi ve; "Üstümüzdeki iki takım da Trabzonspor'u Trabzon'da yendi. Bu şehir, bunu unutmayacak. Rakibimizin yarısı eksik, bir hedefi yok. Ama bize karşı nasıl oynadıkları ortada. Yüz yıllar geçse de bu şehir bunu asla unutmayacak. Komşuluk farklı şey. Çok emek verdim ama bu emeği haketmiyor. Böyle şeyler söylemek tarzım değil ama bu unutulacak gibi değil. " ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 126
  • Yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    İyiliğe iyilik her kişinin işi,kötūlūğe karşı iyilik ise "Er"kişinin işidir..
    Cevapla
  • salla 6 yıl önce Şikayet Et
    34 hafta ne yaptınız. Ondan sonra trabzona laf söyle. Unutmazsan unutma. Sende işini son haftaya bırakma arkadaş.
    Cevapla
  • T_Simsek 6 yıl önce Şikayet Et
    hikmet kahraman kendi beceriksizligini basarisizligini baskalarina camur atarak kapatmaya calisiyor yazik yazik birde utanmadan sikilmadan iki Sehri birbirlerine düsman yapmaya calisiyor bence kahramanin yaptigi sucdur Ben kahramana soruyorum simdiye kadar neredeydin kendi sahanda her takimdan bes yedin her maci yenilmeseydin beyefendi son haftaya birakmasaydin sen Trabzonsporunmu yoksa rizesporunmu teknikdirökdörsün birakacaksin o ayaklari sucu kendinde ara tamami beceriksiz
    Cevapla
  • Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    All fitnecikikkk diz boyuu
    Cevapla
  • hikmettt 6 yıl önce Şikayet Et
    Beleş penaltıyla evinde 1000 taraftarinla ligdemi kalsaydin ? Ts nin kayseri bursa maclari diyor.ulan ts bu iki takima 6 puan verdi sen 9.. sen niye 9 verdin rakiplerine ? Ts bjk macindan sonra birakti.uefa icin dusmus adanayi bile yenemiyor senin icin son macta sakatlanma pahasina kasip bursayimi yencek.34 haftanin 28 haftasi nerdeydin hikmet ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle