Karaman: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karaman: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey
Karaman: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey
GİRİŞ 04.03.2017 22:44 GÜNCELLEME 04.03.2017 22:44

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından kısa bir açıklama yaptı.

Hikmet Karaman, Beşiktaş'a karşı oynamanın farklı bir şey olduğunu söylerken penaltı pozisyonunun tartışılabilir olduğunu dile getirdi.

İşte Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın maç sonu sözleri...

''Beşiktaş'a karşı özellikle burada oynamak kolay değil. Bir takıma karşı oynarken analizi düşünüyorsunuz. Galatasaray Beşiktaş karşısında pozisyon vermemeye ve çabuk çıkmaya çalıştı. Biz de üçlü orta sahada kanatlara yardım ederek kaptığımız toplarla çabuk hücuma çıkmayı düşündük. Bir kere Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey. Beşiktaş'ı ayrı bir tarafa koy. Siz sadece Beşiktaş'e karşı oynamıyorsunuz ki... Öyle bir 12. adam 40 bin kişi takımın arkasında... Beşiktaş'ın attığı bir şut gol oldu ki orada da biz hatalıyız. Futbolda büyük takımlara karşı salise, hata yapmayacaksınız. İlk devre 1-0 girdik, ikinci yarı oyun disiplinini devam ettirmemiz lazım. Beraberliği bulmayı düşündük. Pozisyon da bulduk. Topun Beşiktaş'ta olması doğaldır. Beşiktaş taraftarı son 10 dakikada top bizdeyken bizi ıslıklamaya başladı. Bu Avrupa maçlarında olur. Bir pozisyon var, penaltı mı değl mi tartışılır. Güzel de önüne aldı, vurması lazımdı.''