Hikmet Karaman: Herkesle görüşeceğiz

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 3-2 yenildikleri Kayserispor maçının ardından sert açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman: Herkesle görüşeceğiz
Hikmet Karaman: Herkesle görüşeceğiz
GİRİŞ 24.02.2017 22:56 GÜNCELLEME 24.02.2017 22:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında sahasında Kayserispor'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, maçın ardından yayıncı kuruluşa gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Mücadelenin son dakikalarında taraftarların istifaya davet ettiği Karaman, sert ifadeler kullandı.

İşte Hikmet Karaman'ın ifadeleri.

''Taraftar bana bağırabilir. Lig sonunda herkesi göreceğim. Bu takım küme düşmeyecek, göreceksiniz. Ben gidebilirim, benim gitmem mesele değil ki. Taraftar isyan edebilir, ama ağır kelimeler kullanmaya kimsenin hakkı yok. Sonuç adına özür dileyecek kadar medeniyetliyiz. Ama biz düşmeyeceğiz. Ben hiç takım düşürmedim. Köstek olunursa, düşeriz. Bir oyuncunun verdiği bir cevap var (Kweuke'nin tepkisi). Bunu hiçbir oyuncuda görmedim''

Çaykur Rizespor'un 2 golüne de imzasını atan Leonard Kweuke'de maçın ardından son dakikalarda gösterdiği tepkinin nedenini anlattı.

Kweuke, ''Sahaya başkan değil, hoca değil, biz çıkıyoruz. Taraftarlar gelsinler ve arkamızda dursunlar. Taraftarların üzgün olduklarını biliyoruz, ama bizim de üzgün olduğumuzu kafalarına koysunlar. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • tosun 7 yıl önce Şikayet Et
    hem destek ıstıyorsun hem tehdıt edıyorsun oynattığın oyun ortada konuşmaktan başka bı ıcraat yok hikmet bey
    Cevapla
  • memur 7 yıl önce Şikayet Et
    ya lutfen su adami kovun ben kume dusmeye de raziyim. hic olmadi tekrar super lige cikariz. ama lutfen 2 sene kaybetmeye raziyim. yine cikariz da su adamdan nasil kurtulcaz. 2 bucuk sene oldu ne verdi takima. en istikrarli antranor ama geriden. yeter artik. ben istemiyorum gunu birlik antroner olsun. ama anlamadiginiz bir sey var bi adam antroner falan degil. yeter da yeter
    Cevapla