Cüneyt Çakır'dan görülmemiş penaltı kararı!

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor-Osmanlıspor maçının 65. dakikasında hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı sonrası ortalık karıştı.

Cüneyt Çakır'dan görülmemiş penaltı kararı!
Cüneyt Çakır'dan görülmemiş penaltı kararı!
GİRİŞ 25.12.2016 15:48 GÜNCELLEME 25.12.2016 15:51
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Rize oynanan karşılaşmanın 67. dakikasında Çaykur Rizesporlu Özgür Çek'in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasına yükselen Patrik Tuszynski'nin kafa vuruşu sonrasında yaşanan karambolde hakem Cüneyt Çakır elle oynama gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı düdüğü sonrasında Osmanlısporlu futbolcular önce yardımcı hakem Bahattin Duran'a sonra da Cüneyt Çakır'a topun kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın eline çarptığını anlattılar. Ancak Cüneyt Çakır ve Bahattin Duran'ın kararı değişmedi. Bu arada Çaykur Rizespor'da penaltı için topun başına geçen Jakob Jantscher'in vuruşunda Zydrunas Karcemarskas gol izin vermedi.

YORUMLAR 52
  • sözcü 7 yıl önce Şikayet Et
    tff dan konuya ilişkin açıklama ; cüneyt çakır ne yapmışsa doğrusunu yapmıştır ! nokta.
    Cevapla
  • alışık 7 yıl önce Şikayet Et
    belli ki cüneyt'cimm "kaleciyi fenerbahçeli" sanmış...? problem yokkk ; futbolun olmadığı sahalarda olur böyle şeyler !!!
    Cevapla
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    Çakır çok uğraştı Rize yi kurtarmak için ama olmadı Osmanlı istediğini aldı
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam torpilli arkadas bundan hakem olmaz deniz coban bır yanlıs yaptı adamı astılar cuneyt ın bu kacıncı hatası bısey oldumu olmazzz torpıllı cunkı.Sayın namoglu bakalım ne dıyecek sordum penaltı dedıler derse de sasırmam kankısını uzmez
    Cevapla
  • yiğit 7 yıl önce Şikayet Et
    video görüntülü yapında haberin netliğini görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle