Hikmet Karaman'dan hakem tepkisi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi.

Hikmet Karaman'dan hakem tepkisi
Hikmet Karaman'dan hakem tepkisi
GİRİŞ 27.11.2016 21:34 GÜNCELLEME 27.11.2016 21:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

SOW'UN GOLÜ OFSAYT, ÜÇÜNCÜ GOL FAUL, KIRMIZI KART..."
Maçı ve hakem kararlarını değerlendiren Hikmet Karaman, "1-0'dan önce de pozisyonlar bulduk. Güzel bir gol attık ama ondan sonrası önemli olan. Bu tür sonuçlarda deneyiminin sahada gösteren takım var sahada. 1-1'i yerken Sow ofsayt. Golü de o atıyor. Attığı golde de ofsayttan bir avantaj sağlıyor. 2-1'i de yedik, hata bizim. Üçüncü golü yememiz gerekiyordu. Üçüncü gol öncesi acaba faulü lehimize verebilir mi? 3-1 içeri girerken bu skorun altından kalkmak kolay değil. Farklı mağlup olduk, ikinci yarı için bir şey konuşmaya gerek yok. Kırmızı kart ağır mı değil mi? Sahanın zemininde oyuncu kayıyor ve Fenerbahçeli oyuncuya değiyor. Verilmez demiyorum, yorum olayı. Sow'un golü yüzde 100 ofsayt" dedi.

"O ZAMAN DURMADAN KIRMIZI KART GÖSTERİRSİNİZ"
Maç sonu hakemlerle konuşmasını anlatan Hikmet Karaman, "Dördüncü hakeme dedim 'Kırmızı kartı sen verdirdin, basma var' dedin. Güzel yardımcı oluyorsun. Orta hakem onu kasti basma olarak algılıyor. Hatalıysam bilmiyorum. Son dakikada İsmail'in pozisyonu var, o zaman durmadan kırmızı gösterirsiniz. Sow çok net ofsaytta, ofsayt çalınır mı, çalınmaz mı, hatalar oluyor okey" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana ne ilginç geliyor.Hakem hataları vardı .İki tarafa da .Neden bir tarafı konuşup ötekini konusmazlar.Bu açıkça gelecekte hakemleri etkilemek içindir .Yoksa zaten olmuş bitmiş bir maça etki edemeyecekeler.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    hikmet karaman mesut bakkal ümit özat osman özköylü düşün artık şu takımlarin yakasindan kenara gecin bknz mustafa denizli oturuyor köşesinde
    Cevapla
  • Hikmet Karaman'a 7 yıl önce Şikayet Et
    Her sene yaptığın gibi Galatasaray maçlarına asıldığın kadar Fener maçlarında top oynasaydında bu hallerde olmazdın.Umarım bu sene küme düşürürsün takımı
    Cevapla
  • hamza gobis 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • abdulkadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah hikmet hocam Akşemsettin gibi olmuş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle