Sercan Kaya imzayı attı!

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'dan sağ kanat oyuncusu Sercan Kaya'yı kadrosuna kattı.

Sercan Kaya imzayı attı!
Sercan Kaya imzayı attı!
GİRİŞ 26.07.2016 14:21 GÜNCELLEME 26.07.2016 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sercan Kaya, Aytaç Durak Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sedat Sözlü ve yöneticilerinde de katıldığı törende, kendisini 1 yıllığına mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Sercan, Adana Demirspor'un kendisini transfer etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çaykur Rizespor'da sözleşmesinin bittikten sonra Adana Demirspor'un kendisiyle temasa geçtiğini aktaran Sercan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anlaşırken maddi ve manevi olarak sıkıntı yaşamadık. Çok büyük bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Taraftarıyla, takımıyla büyük bir camia. İnşallah iyi bir şampiyonluk yoluna çıkmış oluruz. Ben de bu yolda elimden geleni yapmak için buradayım. İnşallah Adana Demirspor'u hak ettiği yere çıkartırız. 5 senedir Süper Lig'deyim, camia, taraftar, atmosfer olarak fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Bunları düşündüğüm için Adana Demirspor'a geldim. Hocamızla, takımımızla, yönetimimizle ve taraftarımızla bir bütün olup inşallah sezon sonu şampiyon olarak Süper Lig'e çıkarız."

"İstesem Adanaspor'a imza atardım"

Sercan, sakatlığı bulunup bulunmadığına ve Adana Demirspor'a transfer olmadan önce Adanaspor ile görüşüp görüşmediğine yönelik bir soruya, şöyle cevap verdi:

"Geçen sene 27 maç oynadım, önceki 2 sene yirmi dörder maça çıktım. Sakat olan oyuncu bu maçları oynayamaz. Adanaspor konusuna gelince, şu an buradayım ve bunları konuşmak lazım. Transfer süreci benim için noktalandı. Transfer döneminde herkes herkesle görüşebiliyor. İsteseydim oraya da imza atabilirdim. Süper Lig'den herhangi bir kulübe de imza atabilirdim. Benim tercihim Adana Demirspor oldu."

YORUMLAR 1
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu trabzonspor alsaya. .Sercan gibi bir futbolcu süper lig te oynamali. ..Adana demirspor u Kutlarım.
    Cevapla