'Hikmet Karaman'dan çok şey öğrendim!'

Çaykur Rizespor'un Iraklı savunma oyuncusu Dhurgham İsmael, teknik direktör Hikmet Karaman'dan futbol adına çok şey öğrendiğini söyledi.

'Hikmet Karaman'dan çok şey öğrendim!'
'Hikmet Karaman'dan çok şey öğrendim!'
GİRİŞ 14.04.2016 12:38 GÜNCELLEME 14.04.2016 12:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor forması giymekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Dhurgham İsmael, kendisi gibi her Müslüman Arap oyuncunun Türkiye'de top koşturmak istediğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle performans düşüklüğü yaşadığını dile getiren İsmael, "İnşallah bundan sonra çok daha üstüne koyarak geleceğim. Hocama teşekkür borçluyum. Hikmet hocadan çok şeyler öğrendim. Önce disiplini, sonra sahada nasıl duracağımı ve kademeye nasıl gireceğimi öğrendim. Burada olmaktan memnunum. Çok daha iyi olacağımın sözünü veriyorum" dedi.

"53 NUMARALI FORMANIN HAKKINI VERECEĞİM"

Hafta sonu Osmanlıspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten ve hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydeden İsmael, "3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Sırtımda taşıdığım 53 numaranın sorumluluğunu hissediyorum. Bu formanın ve 53 numaranın hakkını vermek istiyorum. Bu sezon hiç gol atamadım, atacağım ilk golü yeşil mavili taraftarlara hediye etmek istiyorum" diye konuştu. .

KADRODA 3 EKSİK VAR

Bu arada Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Kweuke, Eren ve Deniz'in sakatlığı sürüyor. Ancak fizyoterapist eşliğinde çalışan Deniz'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

YORUMLAR 1
  • abc 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam yıldız olacak beşiktaşlı ismailin teknik olanı ayrıca suratli ve ortaları da güzel hucuma katkı sağlayan bir oyuncu
    Cevapla