Karaman: Tarihi bir galibiyet

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray maçı sonrasında konuştu.

Karaman: Tarihi bir galibiyet
Karaman: Tarihi bir galibiyet
GİRİŞ 07.11.2015 21:16 GÜNCELLEME 07.11.2015 21:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 4-3'lük Galatasaray galibiyeti sonrası, "Tarihi bir galibiyet aldık" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor evinde Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tarihi bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Önemli bir galibiyet aldık. Bu bir gerçek. Ama bir gerçek de var bugün; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Anadolu takımları tarihlerine baktıkları zaman kaç maç oynamışlarsa ibreler hep büyük takımlardan yana olmuş. Bu bir gerçek, bu bir realite. Bugün oyuncularımız gerçekten 3. dakikada mağlup olduktan sonra skoru 4-3 yapmayı başardı. Galatasaray ile oynuyoruz kolay değil. Son 15-20 dakikalık planlamamızı oyuncular iyi değerlendirdi. Nihayetinde Rize şehri ve Rizespor takımı bence tarihi bir maça şahit oldu. İki gere geriye düşüp bu maçı 4-3'e getirmek tarihi bir sonuç. Oyuncularımı kutluyorum. Bunu hak ettiler. Hazma hocaya da bundan sonra başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • yavuz köse 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon taraftarı olarak 2. Olarak bölgenin takımı Rize yi destekliyorum ve bizde kotu gidişi bir nebze Rize ile seviniyorum turk hocaların belli kadrolarla olsa başarıları bu mac gıbı azim ve gayretleri beni mutlu ediyor. Tum Rize taraftarı ve özellikle bence galibiyet sahibi hocamı kutluyor basarılar ın devamını bekliyorum
    Cevapla