Çaykur Rizespor Galatasaray'a bileniyor!

Galatasaray'la karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, 5 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak istediklerini söyledi

Çaykur Rizespor Galatasaray'a bileniyor!
Çaykur Rizespor Galatasaray'a bileniyor!
GİRİŞ 06.11.2015 11:42 GÜNCELLEME 06.11.2015 11:42

Ferah, yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi  geçirdiklerini belirterek, ameliyat edilen Sylvestre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getirdi. 
 
Son haftalarda şanssız puanlar kaybettiklerine dikkati çeken Ferah, "Lige iyi bir giriş yapmıştık ama devamını getiremedik. Bunda eksik ve cezalı  futbolcularımızın etkisi oldu. Bu maça, uzun bir aradan sonra tam kadro  hazırlanma şansı bulduk. Fizik ve moral olarak maça hazır olduğumuzu düşünüyorum"  dedi. 
 
Ferah, Galatasaray'ın şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu  vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Rakibimizin gücünü biliyoruz. Son haftalarda da büyük bir sıçrama  yaptılar. Biz de son beş haftada sadece iki beraberlik toplayabildik. İşimizin  zor olduğunu biliyoruz ama kazanmak zorunda olduğumuzun da farkındayız.  Galatasaray maçı ile 5 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyoruz.  Sahada daha çok koşan, galibiyeti daha çok isteyen taraf olmak ve 3 puanı almak  için çabalayacağız." 
 
Akhisar Belediyespor maçında taraftarın ceza aldığını anımsatan Ferah,  kombine bilet takası ile farklı kişilerin maça gelebileceğini kaydetti. 
 
Yeşil-mavili ekibin, Galatasaray karşısına Itandje, Orhan Ovacıklı,  Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Koray Altınay, Makiadi, Sercan  Kaya, Ahmet İlhan ve Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.

KAYNAK: AA