Karaman: Beraberlik için mutluyuz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1 biten Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karaman: Beraberlik için mutluyuz
Karaman: Beraberlik için mutluyuz
GİRİŞ 28.09.2015 21:39 GÜNCELLEME 28.09.2015 21:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, eksik kaldıkları maçta Kasımpaşa ile 1-1 beraber kaldıkları karşılaşmanın son dakikasında beraberliği sağlayarak, maçtan bir puan çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk 45 dakikada iyi oynamadıklarını belirterek, "Maçın sonunda da olsa berabere kaldığımız için mutluyuz" dedi.

İkinci yarıda 10 kişi olmalarına rağmen iyi mücadele eden ve eksik oynamanın etkilerini göstermeyen bir görüntü ortaya koyduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Özellikle orta sahada paylaşımda rakip bizi zora soktu. İlk 45 dakika dersler çıkarmamız gereken bir maçtı. Ligin namağlup takımı kalmayı başardık" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemlerini değerlendiren Karaman, hakemlerden önce futbolcuların yaptıklarına veya yapamadıklarına bakmak gerektiğini dile getirdi.

Birinci derecede vurgulamaları gereken konunun "Biz ne yaptık" olması gerektiğini kaydeden Hikmet Karaman, şunları söyledi:

"Dünkü derbide de vardı, önceki maçlarda da oldu. Hakem hata yapacak. İlk eleştirdiğimiz ya teknik direktör oluyor ya hakem oluyor. Üçüncü olarak başkan eleştiriliyor. Genelde Türkiye'de bu oluyor. Oyuncu arkadaşlarımızı geliştirmemiz gerekiyor. Penaltıyı beş kere seyrettim, öyle pozisyon ki çalabilir. Kırmızı kart da gösterdi, değilmiş. Hakem öyle görüyor ve veriyor."

YORUMLAR 1
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    emek hırsızlığı yaptığın için mi mutlusun ?..onurlu insanlar çıkar adam gibi der ki ;bu penaltı değildi hakem hatalıydı,haksız bir puan aldık der..kırmızı kartlar penaltıyla telafi edilecekse TÜRK FUTBOLUNUN vay haline !...
    Cevapla