Kweuke sessizliğini bozdu! Yaptığım hareketler...

Çaykur Rizespor'un golcüsü Kweuke, kulüp yönetimi, teknik direktör Hikmet Karaman, takım arkadaşları ve yeşil-mavili camiadan özür diledi.

Kweuke sessizliğini bozdu! Yaptığım hareketler...
Kweuke sessizliğini bozdu! Yaptığım hareketler...
GİRİŞ 21.08.2015 15:14 GÜNCELLEME 21.08.2015 17:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasındaki Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği maçının 87. dakikasında kazanılan penaltıda atış öncesi ve sonrasında Karaman ile tartışan Kamerunlu forvet, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yaşananların doğru olmadığını söyledi.

Bu açıklamaların ardından Çaykur Rizespor Kulübü, 100 bin lira para cezası verilen Leonard Kweuke'nin affedildiğini ve bu akşam antrenmana çıkacağını açıkladı.

İşte Kweuke'nin açıklamaları

"Hocamın üzerimde çok büyük emeği var"

Olayın maç içerisindeki stresten kaynaklandığını ifade eden Kweuke, "Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hocamın üzerimde çok büyük emeği var. Yaptığım hareketler kabul edilemez. Herkesten tek tek özür diliyorum" dedi.

"Herkesten tek tek özür diliyorum"

Karakterinde saygısızlık olmadığının altını çizen Kweuke, "Maçta bazen zor anlar yaşıyoruz. Farklı reaksiyonlar gösterebiliyoruz. Bir kez daha takım arkadaşlarımdan, yönetimden, herkesten tek tek özür diliyorum. Bu yanlışı düzeltebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Kweuke, yaşananları unutturmak için çabalayacağını belirterek, "Hocamın kararlarına saygı duyacağım ve fikrini değiştirmek için çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini alacak takım bulamayınca ÇARK! Git Kweuke!
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    yollayın gitsin önçe kulube sonra hocana saygı göstereceksin hayırsız evlat seni.
    Cevapla