Rize Kweuke için ayaklandı! Her yerde o yazı

Rizesporlu Kweuke'nin kaderinin birkaç gün içinde belli olacağı bildirilirken taraftarların duvarlara "Kweuke Kalacak" yazdığı dikkati çekti

Rize Kweuke için ayaklandı! Her yerde o yazı
Rize Kweuke için ayaklandı! Her yerde o yazı
GİRİŞ 20.08.2015 14:29 GÜNCELLEME 20.08.2015 15:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pazartesi akşamı deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçının 87'nci dakikasında kazanılan penaltıyı Hikmet Karaman'ın itirazına rağmen kullanan Kweuke, atışı gole çevirdikten sonra tepki göstermiş, üzerine yürümek istemişti. Kamerunlu futbolcu, 90+2'nci dakika bir gol daha atarak takımında galip gelmesini sağlamıştı.
 
Maçın ardından kadro dışı bırakılıp takımdan ayrı antrenman yapmasına karar verilen Kweuke'nin durumunun yönetim kurulu toplantısında ele alınacağı bildirildi. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı için kente gelecek olan yöneticilerin, gelişlerini bir gün erkene alarak Kweuke konusunu konuşacağı belirtildi.
 
Teknik direktör Karaman'ın takımda kalmasını istemediği Kweuke'nin büyük ihtimalle satışına karar verecek olan yönetimin, golcü transferi için de çalışmaya başladığı öne sürüldü.
 

ŞEHİR YAZILARLA DONATILDI
 
Bu arada taraftarların takımdan ayrılmasını istemediği Kweuke için ilginç bir de kampanya başlatıldı. Rize Yenişehir Stadyumu'nun çevresindeki duvarlar başta olmak üzere sahildeki kayalıklar, yol kenarındaki istinat duvarları ve çeşitli yerlere, "Kweuke kalacak" yazıları yazan taraftarlar, golcü oyuncunun takımdan kalmasını istediklerini vurguladılar.

YORUMLAR 6
  • hasan fil rize 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bunun affı yok tabiki ama ben hikmet hocaya bırakılmasını isterim o nederse o olmalı derim ben hikmet hoca degerli biri dir derim gölcü bulunur ama oyle bir hoca zor bulur rize ama af etmek büyüklüktür derim herkese saygıla
    Cevapla
  • Sercan44 8 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Şutlanmalı Hem Golünü atacak Hem saygılı olacak
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Kweuke kalırsa rize ye geçmiş olsun der ptt 1.ligde başarılar dilerim.takımın patronu ne derse o olacak penaltıyı atmayacaksın derse atmayacak herkes işini gücünü haddini bilecek bence Kweuke ile hiç bir türk teknik direktörü çalışmamalı yinede insan hocadan rizeden özür dilerse oynar özür dilemezse hikmet hocada oynatırsa bu işi bıraksın hikmet karaman isterse her maç ta gol atsın 2.golde ki yüzündeki kin nefret atacağı golleri önemsetmiyor
    Cevapla
  • Hacıosmanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Kweuke yi affedersen bir topçu kazanırsın ama koca bir kulubu kaybedersin. Bu camialar mahalle bakkalı olmamalı, kesinlikle kadro dışı olmalı..
    Cevapla
  • Ademoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkes uçuyor arkadaş. Bırakın Kweuke ve teknik direktörle çalışmak durumunda olan insanlar karar versin. İşin zahmetini külfetini yönetim yüklensin, nimetini biz yiyelim olmaz. Bir de bir zevzek şehrin iki noktasında grafiti ile görüntü kirliliği yaratmış. Medya şamata peşinde 'Şehrin her yanını yazılarla donattılar' diyor. Necip Türk milletinin kahraman evlatları! Sizin ayarlarınız bozulmuş. Bilmem mümkün müdür ama fabrika ayarlarına dönmesi lazım asil Türk evlatlarının.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle