Ali Adnan La Liga'da! İşte yeni takımı

Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, 2 milyon avro transfer bedeli ile İtalya Serie A takımlarından Udinese'ye transfer oldu.

Ali Adnan La Liga'da! İşte yeni takımı
Ali Adnan La Liga'da! İşte yeni takımı
GİRİŞ 30.05.2015 13:45 GÜNCELLEME 30.05.2015 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ç.Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, 2 milyon avro transfer bedeli ile İtalya Serie A takımlarından Udinese'ye transfer oldu. Udinese'den de La Liga takımı Granada'ya kiralanacak.

Udinese'den İspanya La Liga takımlarından Granada'ya (Giampaolo Pozzo ailesine ait olan takımlar Udinese, Granada, Watford) kiralanacak olan Ali Adnan, geçtiğimiz sezon başında Ç.Rizespor'a 500 bin avro bedelle transfer olmuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR DA RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, Ali Adnan'ın 2 yıl boyunca Çaykur Rizespor'a başarıyla hizmet ettiğini belirtti.

Ali Adnan'ın Avrupa kulüpleri tarafından takip edilen bir oyuncu olduğuna işaret eden Ferah, "Kulübümüz İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Udinese ile transfer görüşmeleri sonucunda ön anlaşmaya varmıştır. Ali Adnan'ın transferi, sağlık kontrollerinin ardından gerçekleşecektir" ifadesini kullandı.

Ferah, Çaykur Rizespor Kulübü ve Ali Adnan için çok önemli bir transferi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Ali Adnan, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray maçı kadrosuna da alınmadı

YORUMLAR 1
  • Gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    La liga ??? Seri A olur doğrusu :)
    Cevapla