G.Saray'ın başvurusuna taraftardan büyük tepki!

Süper Lig'in bitmesi bir hafta kala şampiyon olan Galatasaray, son maçını deplasmanda Rizespor ile oynayacak.

G.Saray'ın başvurusuna taraftardan büyük tepki!
G.Saray'ın başvurusuna taraftardan büyük tepki!
GİRİŞ 26.05.2015 11:18 GÜNCELLEME 26.05.2015 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ligin son maçında kupayı alacak olan Galatasaray için Çaykur Rizespor Başkanının TFF'ye başvuracağı ve maçın İstanbul'da oynanacağı ifadesi, Rizesporlu taraftarların tepkisine neden oldu.

Sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getiren Rizespor taraftarları, iyi bir Galatasaray'lı olan ve babası tarafından Metin Oktay'ın adı verildiği ifade edilen Rizespor başkanı Metin Kalkavan'a tepki büyük. Taraftarlar bu teklifi para için kabul etmeleri halinde seneye Rizespor'u Galatasaray taraftarları destekler, biz maçlara gitmeyeceğiz diye paylaşımlarda bulunuyorlar.
 
Başkan Metin Kalkavan: "Ben bu teklife sıcak bakıyorum" dedi

Başkan Kalkavan, "Abdurrahim Albayrak açıklamayı yaptı. TFF kabul ederse, maçımızı İstanbul da oynamak istiyoruz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kabul olursa neden olmasın," ifadesini kullandı.

Taraftarların tepkisi olurmu sorusuna ise Kalkavan,"Ne tepkisi olacak. Ben bu kulübün başkanıyım. Artık bazı şeyleri aşmalıyız diye" cevap verdi. 

YORUMLAR 2
  • istemsizce güldüm 8 yıl önce Şikayet Et
    tepkilik bir durum yok.. maç istanbulda olacak bilet paraları rizeye verilecek hiç bir şekilde bir maçta kazanamayacağı para kasasına girmiş olacak rizenin.. bu durumda hem biz şampiyonluk kutlamamızı evimizde yapacağız hem de süperlig de kalan rizespor güzel bir gelir elde etmiş olacak. 15000 kapasite nerdeee 50000 nerde hem rize hem de Galatasarayımızın lehine bir anlaşma olacak..
    Cevapla
  • Yalnız adam Murgullu 8 yıl önce Şikayet Et
    Seneye o zaman maçlarımıza neden seyirci gelmiyor diye ağlamayasın Kalkavan efendi
    Cevapla