Çaykur Rizespor'da moraller bozuk

Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Ferah, "Mersin İdmanyurdu karşısında aldığımız farklı mağlubiyet bu takıma yakışmıyor" dedi.

Çaykur Rizespor'da moraller bozuk
Çaykur Rizespor'da moraller bozuk
GİRİŞ 16.02.2015 12:49 GÜNCELLEME 16.02.2015 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Mersin  İdmanyurdu'na 4-0 yenilen Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah,  aldıkları farklı mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını, ligde bir an önce çıkışa  geçmeleri gerektiğini söyledi.
 
Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşında  maça adeta 1-0 geride başladıklarını belirterek, "Maçın 6. dakikasında kalemizde  gol görmemiz işimizi zorlaştırdı. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları  değerlendiremeyince bir türlü oyuna ortak olamadık" dedi.
 
İkinci yarıya rakiplerinin golle başlamasıyla oyunu çevirebilme  dirençlerinin kırıldığını ifade eden Ferah, "Her şeye rağmen çok sayıda gol  pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Biz yakaladığımız pozisyonları  değerlendiremezken rakibimiz neredeyse her girdiği pozisyonu gol yaptı" diye  konuştu.
 
Ferah, takımın gerçek gücünü sahaya yansıtamamasından üzüntü  duyduklarını dile getirerek, "Takımın gücü bu değil. Kaliteli ve önemli  oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Mersin İdmanyurdu karşısında aldığımız  farklı mağlubiyet bu takıma yakışmıyor. Özellikle iç sahada kazanamama geleneği  alt sıralarda işimizi zorlaştırıyor. Bir an önce çıkışa geçmek ve galibiyet  serisi yakalamak zorundayız" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Eyup topcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Takimin gucu bu deyil diyor ferah hep ayni mubet haftaya kazancahiz diye diye rizeyi kumeye gondermek icin yonetim ne gerekiyorsa yapiyor bunlar ne rizeli nede rize sporlu her sene senaryo beli ondan sonra seyirci oyle yok soyle bunca sene mileti uyuttuhunuzu saniyorsunuz seyirci yarin olmadan yarinin ne olacahini biliyor siz seyirciye ne verdinizki ne istiyorsunuz bu yonetim tamamen gitmeli mahzemecisine kadar rze nefes alsin bunlar aldihimis nefesi bile kesiyor yaziklar olsun bu rize sporumuzu bu hale getirenlere
    Cevapla