Karaman'ın "Yeni Robben" dediği Beşiktaşlı

Çaykur Rizespor'un hocası Hikmet Karaman, Pazar günkü maç öncesinde Siyah-Beyazlılar'a övgüler yağdırdı

Karaman'ın "Yeni Robben" dediği Beşiktaşlı
Karaman'ın "Yeni Robben" dediği Beşiktaşlı
GİRİŞ 07.02.2015 11:59 GÜNCELLEME 07.02.2015 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’undeneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman, zorlu karşılaşma öncesinde özel açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’la Türkiye Kupası’nda önceki gün 0-0 berabere kaldıkları mücadelenin ardından hafta sonundaki karşılaşmanın kendileri için daha zor geçeceğini belirten Karaman, Kara Kartal’ın yıldızlarına övgüler yağdırdı.

İşte Karaman’ın sözleri:

FAVORİ TABİİ Kİ BEŞİKTAŞ

“Gökhan Töre, Türkiye’deki en iyi yerli oyuncu. Çok üstüne koydu. Yeni Robben olacak... Veli, en beğendiğim 6 numara. Olcay, çok koşuyor maç esnasında... İyi yerlere kaçıyor. Ba, zaten belli... Sosa iyi yerlere top atıyor. Üç puan için elbette favori Beşiktaş. Çok avantajları var. Rakibin favori olduğu maçta en küçük hatada anında faturayı keserler. Bunun için hiç hata yapmama adına sahada olacağız.”

ÇOK ASİL BİR TAKIM

“Hocaların oyuncu üzerindeki özelliği çok önemli. Mesela Serdar Kurtuluş, Beşiktaş’tan gönderildi. Antep’teyken birlikte çalıştık. Önce milli takıma, ardından da Beşiktaş’a geri döndü. Bu öyle kolay değil ve başka örneği yok. Beşiktaş, birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu. Türkiye Kupası’ndaki maçın ardından bizim soyunma odamıza geldiler. Beşiktaş, çok asil ve alçak gönüllü isimlerden kurulu. Bu çok önemli.”

ANADOLU'DAN İHTİLAL YAPACAĞIM

“8 yıldır dünya futbolu pas üstünde duruyor. Özellikle Almanya ve Arjantin... Bunu bizler de geliştirme adına çalışmalıyız. Türkiye’de kimse gerçekleri konuşmuyor. Ben konuşmaya devam edeceğim. Yeni sistemim; 1-3-2-3-2 üzerinde duruyorum. Bunu geliştireceğim. Üç büyükler, başında hoca olmasa, en kötü ihtimal üçüncü olur. Ben Anadolu’dan ihtilal yapacağım. Bir takımın başında 1.5 yıl kalayım, ilk dört içinde yer alırım."

YORUMLAR 1
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ de hocam devamlılık yok.1 aydır Olcay veli vasat.
    Cevapla