"Galatasaray maçı inancımızı arttırdı"

Rizespor'da başkanvekili Halim Mete, Gençlerbirliği maçını kazanarak ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarını almak istediklerini söyledi.

"Galatasaray maçı inancımızı arttırdı"
"Galatasaray maçı inancımızı arttırdı"
GİRİŞ 30.01.2015 15:26 GÜNCELLEME 30.01.2015 15:26

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, Gençlerbirliği maçını kazanarak ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarını almak ve moral bulmak kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Mete, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına Galatasaray deplasmanında 2-0 kaybederek başladıklarını, bu maçta eksik ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle birçok oyuncunun bölgesi dışında oynadığını belirtti.

Galatasaray maçında eksiklere rağmen özellikle ikinci yarıdaki oyunun sevindirici olduğunu ifade eden Mete, "Takım olarak iyi yoldayız. Galatasaray maçında özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun camia olarak inancımızı artırdı" dedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren Asya ve Afrika Kupası'ndaki oyuncularının dönmesi, sakat oyuncuların kadroya dahil olmasıyla tam takım çalışma fırsatı bulacaklarını dile getiren Mete, takım bütünlüğünü sağladıklarında çok daha iyi işler yapacaklarına inandığını kaydetti.

KAYNAK: AA