Şifo, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Fenerbahçe'ye karşı çekinmeden oynayıp başarılı olacağız" dedi.

Şifo, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi
Şifo, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi
GİRİŞ 05.11.2014 14:14 GÜNCELLEME 05.11.2014 18:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmet Özdilek, takımında sakat oyuncu sayısının fazla olmasının sorun yarattığını belirtti. Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi bu durumun kendilerini zora soktuğunu vurgulayan Mehmet Özdilek, eksikler konusunda şöyle konuştu:

"Ali Adnan kart cezalısı. Liban Abdi ve Ümit ise bir ay aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Deniz'in belinde sorunlar var. Holosko İstanbul’da yoğun bir tedavinin ardından yeniden antrenmana çıkacak. Sercan'ın arka adalesinde yırtık var. İki üç hafta bizimle olamayacak. Kağan'ın İstanbul'da tedavisi sürüyor, o da birkaç hafta daha bizimle olamayacak. Kayseri Erciyesspor maçında eli kırılan Giray'ı takip ediyoruz. 8 oyuncudan Holosko ve Giray inşallah bu hafta bizimle olacak. Kadromuz çok geniş değil. Bu sakatlıkların çokluğu bizi kadro kurmakta zorluyor." 

"HAFTALARDIR KAYBETMİYORUZ" 

Geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında saha ve hava koşulları içinde hakeminde olumsuzluklarına rağmen 1 puan kazandıklarını ifade eden Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son dakikalarda yediğimiz golle 3 puanı kaybetmek elbette üzücüydü. Sahadaki mücadelemiz ve iştahımız her hafta yükseliyor. Fenerbahçe maçında insanların yapamaz dediklerini yapmak bizi mutlu eder. O potansiyelimiz ve özgüvenimiz var. Puan ve puanlar için deplasmana gideceğiz. Çekinmeden mücadele edip, kazanıp dönmek istiyoruz. Kolayı seçmeyeceğiz. Kaybetmekten korkmayacağız. Haftalardır içerde ve dışarıda kaybetmiyoruz. Maçın içinde olmak ve maçı bırakmamak son 4 maçta bizi yukarılara taşıdı. Fenerbahçe’ nin evinde nasıl oynadığını ve eksiklerini de biliyoruz. Bunu net söylüyorum; ekibimizin enerjisini ve arzusunu biliyorum. Çekinmeden oynayacağız ve başarılı olacağız." 

RAKİP İÇİN KOLAY BİR MAÇ OLAMAYACAK 

Fenerbahçe’de Caner ve Emre’nin cezalı olmasının kendileri için avantaj olacağını ifade eden Özdilek son olarak şunlarısöyledi:

"Rakibi iyi analiz ederek, ona göre önlemlerimizi alarak karşısına çıkacağız. Rakip için kolay bir maç olmayacak. Bunları inanarak söylüyorum. Umut ederim ki söylemlerle eylemler birbirini destekler. Bütün çalışmalarımıza bunun için devam ediyoruz."

YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Şifo, ne kadar acaip bir durum, kendimiz yetiştiremiyoruz başkasının adını verip lakab takıyoruz ! yazık !
    Cevapla