Turgut Doğan Şahin'e talip var!

Yeni sezonda korkulu rüya görmek istemeyen Çaykur Rizespor, transferde vites yükseltti.

Turgut Doğan Şahin'e talip var!
Turgut Doğan Şahin'e talip var!
GİRİŞ 08.08.2014 08:19 GÜNCELLEME 08.08.2014 08:19

Gaziantepspor’dan Trabzonspor’a transfer olan ancak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in kadroda düşünmediği isimler arasında yeralan Turgut Doğan Şahin’le Çaykur Rizespor’un ilgilendiği öğrenildi.

Her iki kanatta da oynayabilen 26 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin başladığı bildirildi. Önceki akşam Alman temsilcisi Stuttgart’la oynanan karşılaşmada takımda güçlendirilmesi gereken bölgelerle ilgili bir rapor hazırlayan teknik direktör Mehmet Özdilek’in yönretimden özellikle forvet hattına takviye yapılmasını istediği bildirildi. Turgut’u renklerine katmak isteyen Yeşil-Mavililer’in Trabzonspor’un kapısını çalacağı ifade edildi. Ancak Çaykur Rizespor, bu transferde çok rahat değil...

Zira Kayseri Erciyesspor’un da Bordo-Mavili kramponla ilgilendiği iddia edildi. Halilhodzic’in kadro dışı bıraktığı 7 isimden biri olan Turgut’un ise iki kulüpten birini tercih edeceği belirtildi. Trabzonspor’un Turgut konusunda nasıl bir politika uygulayacağı merak edilirken, Turgut’un ise tercihini Karadeniz temsilcisinden yana kullanacağı ileri sürüldü.