4'ü birden Anadolu ekibine gidiyor!

Çaykur Rizespor, sezonu açtı. Yeşil-Mavililer'in gündeminde 3 büyüklerin yıldızları var. Görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

4'ü birden Anadolu ekibine gidiyor!
4'ü birden Anadolu ekibine gidiyor!
GİRİŞ 11.07.2014 10:43 GÜNCELLEME 11.07.2014 10:43

Teknik direktör Mehmet Özdilek, “Forvete bir takviye daha yapacağız” diyor. Taraftarlar da Semih Şentürk iddialarıyla heyecanlanıyor. Ancak tecrübeli forvetin menacerliğini yapan Ogün Erdem, bu takımın Rize olmadığını belirtiyor. Çünkü oyuncunun istediği para yüksek geliyor.

Serdar için son taarruz

Çaykur Rizespor’da gündemdeki isimlerden biri de Serdar Kesimal. 25 yaşındaki savunmacı, kulübünde kalmak istiyor. Rize devrede ama somut adım atamıyor. Yönetim, önümüzdeki günlerde Fenerbahçeli idarecilerle görüşecek. Serdar’ın alternatifi Yalçın Ayhan’dı. Ancak bu oyuncunun Beşiktaş’la  anlaşması transferi tıkadı. Böylece İbrahim Toraman, en güçlü alternatif oldu. Serdar olmazsa büyük ihtimalle Toraman, yeni sezonda Rize forması giyecek.

Ceyhun Prandelli’ye bağlı

Mehmet Özdilek’in orta sahaya düşündüğü isimlerden biri de Ceyhun Gülselam. Oyuncunun menaceriyle ve kulübü Galatasaray’la görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılı takımda sözleşmesi sona eren futbolcu, takımından haber bekliyor. Ceyhun sözleşme yenilese dahi Rize, kiralık olarak bu oyuncu kadroya katmak isteyecek.