Rizespor'da hoca belirsizliği sürüyor

Sezona Rıza Çalımbay ile başlayan ve kötü gidişin ardından yolları ayrılan Çaykur Rizespor'da hoca arayışları sürüyor.

Rizespor'da hoca belirsizliği sürüyor
Rizespor'da hoca belirsizliği sürüyor
GİRİŞ 13.02.2014 23:07 GÜNCELLEME 13.02.2014 23:07

Takım yarın oynanacak Gaziantepspor maçında yardımcı antrenör Mehmet Ali Karaca ile çıkacak.
Çaykur Rizespor'da yarın oynayacak zorlu Gaziantepspor maçı öncesi teknik direktör belirsizliği sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü görevinden istifa ederek resmen ayrılan Rıza Çalımbay'ın yerine henüz yeni teknik adam bulunamadı.

GÖZLER VURAL VE TÜTÜNEKER'DE
İlk olarak eski Abdullah Avcı ile görüşerek olumsuz yanıt alan transfer komitesinde gözler Uğur Tütüneker ve Yılmaz Vural'a çevrildi. Transfer görüşmelerini kapalı kapılar arkasında sürdüren transfer komitesi, Gaziantep maçının ardından Çaykur Rizespor'un çalışacağı yeni teknik adamı açıklaması bekleniyor.
Öte yandan Rıza Çalımbay'ın ayrılmasıyla görevi devralan Mehmet Ali Karaca'nın yönetimindeki takım, Gaziantep maçı çalışmalarını tamamlayarak maçın saatini beklemeye başladı.

TARAFTAR'DA KARACA'YI İSTİYOR
Kurulduğu günden bu yana 61 teknik adamla çalışan Çaykur Rizespor, kısa dönemlerin dışında Rizeli teknik adamlarla çalışmadı. Taraftar bu konuda tepkilerini sürekli dile getirip, bu sefer Mehmet Ali Karaca'ya destek verilmesinden yana fikir bildiriyor. Futbola 1979-80 sezonunda Rizespor alt yapıda başlayan Karaca, 1983-84 sezonunda Rizespor A takımda profesyonel oldu. Aralıksız sekiz yıl Rizespor formasını giydi. Bu sekiz yılın dört yılını 2. ligde, dört yılını da 1. ligde (bugünkü süper lig) oynadı. Futboldan sonra bir süre profesyonel ligde klasman hakemliği yaptı. Futbol antrenörlüğü kurslarına katıldı ve antrenörlüğe başladı. Çaykur Rizespor'da alt yapı antrenörlüğü, alt yapı koordinatörlüğü ve Çayspor'da teknik direktörlük, Pazarspor'da menajerlik, Rizespor A takımında antrenörlük görevinde bulundu.

AVCI'DAN KARACA'YA DESTEK
Kendisine teklif götürülen milli takımlar eski teknik direktörü Abdullah Avcı'nın teknik direktör arayışında olan Çaykur Rizespor'a şu an takımın başında olan Mehmet Ali Karaca ile devam etmeleri tavsiyesinde bulunduğu bilgisi alındı.

HOCA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
Şu an takımın başında bulunan Mehmet Ali Karaca ile Gaziantep maçına çıkacaklarını söyleyen Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Hoca arayışımız sürüyor. Önceki dönemlerde Mehmet Ali hoca görevini başarı ile yapıp bizi mahcup etmedi. Ona güvenimiz tamdır. Zor olan Gaziantep maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Öte yandan hoca arayışlarımız sürüyor. En yakın zamanda bu sorunu çözmek için mücadele ediyoruz" diye konuştu.