HDPli vekil Altan Tan'dan skandal sözler!

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Ankaragücü-Amedspor maçında çıkan olaylarla ilgili konuştu.

HDPli vekil Altan Tan'dan skandal sözler!
HDPli vekil Altan Tan'dan skandal sözler!
GİRİŞ 27.04.2016 15:00 GÜNCELLEME 27.04.2016 15:07
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Altan Tan, şunları kaydetti: "Türkiye'nin bu kadar hassas günlerden geçtiği bir dönemde ben bu hassasiyeti daha da kaşıyacak, derinleştirecek cümleler kurmak istemiyorum. Ama Türkiye'nin bu hassas günleri olmasaydı bu alçaklar Kızılay Meydanı'nda misliyle dayak yerlerdi. Eğer devlet yoksa, hükümet yoksa Kızılay meydanında misliyle mukabele görürdüler. Onun için kimsenin eşkıyalığı, haydutluğu yanına kar saymaması lazım. Ben olayın üzerine benzin dökme niyetinde değilim, hassasiyetleri kaşıma niyetinde değilim, büyütme ve bir intikama dönüştürme niyetinde de değilim."

"BİR DAHA MAHKEMEYE GİDECEĞİZ"

Karşı takım yöneticilerinin Diyarbakır'da en iyi şekilde ağırlandıklarını belirten Tan, "Ama demek ki sütleri bu kadarmış ki bu izzete, ikrama, ilgiye böyle karşılık verdiler. Bunun da cevabını verecek devlet olacak, mahkemeler olacak. Mahkeme yok, gitti bıraktı, bir daha gideceğiz, bir daha gideceğiz, bir daha gideceğiz" görüşünü dile getirdi.

YORUMLAR 162
  • dilan 7 yıl önce Şikayet Et
    Altan Tan Asıl senin sütünü ne olduğu belli Yalnız sizin sütünüzle Kürtlerin sütleri ayrı ayrı Siz hiçbir zaman Kahraman Kürt ve Türklerin temsilcisi olamadınız ve olamayacaksınız Birileri bir densizlik yaptıysa Ametliler Hırpalandı İsa Gücüne gidiyor da o kadar akıttığınız kan gözyaşı nereye gidecek Bedensiz Allah sizi kahretsin
    Cevapla
  • Tarafsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogru söyliyor ne olursa olsun futbol bu kim cirkinlik yapiosa kinanmali gereken ceza neyse verilmelidir. Savunulacak bi tarafida yok bu alcakligin savunanda insanligini yitirir
    Cevapla
  • millet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin altan boyun uzun ölçüsünü almadinmi hala
    Cevapla
  • elaziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey Altan alçağı bir dayağa bu kadar tepki veriyosun da yıllardır akıttığınız şehitlerin kanı için bir tek söz etmiyorsun bre kansız,cibiliyetsiz.
    Cevapla
  • VatanseverTurko 7 yıl önce Şikayet Et
    Altan Tan ve onun gibilerin desteklediği düşünce yapısı bu ülkenin DNA'sına ters olmakla beraber maçta yaşanan olayların da tasvip edilecek hiçbir tarafı yoktur. Spora siyaset karıştırıp şiddet kullanmak her ne olursa olsun kabullenilecek bir durum değildir. Evet ülkeyi germek için her türlü uğraşı veren bu insanlardır fakat bir spor müsabakasında bu olayları yaşatan şahıslar gençlerimize olumsuz örnek teşkil ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle