İşte Ertuğrul Sağlam'ın yeni adresi!

Osmanlıspor'da Bülent Uygun'un ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna ilk aday Ertuğrul Sağlam...

İşte Ertuğrul Sağlam'ın yeni adresi!
İşte Ertuğrul Sağlam'ın yeni adresi!
GİRİŞ 18.09.2017 09:19 GÜNCELLEME 18.09.2017 10:42
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor'da Sivasspor yenilgisinin ardından teknik direktör Bülent Uygun istifa ederek takımdan ayrıldı.

Osmanlıspor yönetimi, bu gelişme üzerine geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'a teklif götürecek.

Sağlam'ın Osmanlıspor'la anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Anlaşma sağlanamaması halinde yönetim yabancı hoca arayışına başlayacak.

İŞTE BÜLENT UYGUN'UN VEDA AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon üçüncü teknik adam ayrılığı gerçekleşti. Gençelerbirliği'nde Ümit Özat, Yeni Malatyaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın ardından Osmanlıspor'da Bülent Uygun ile yollar ayrıldı.

Ligde 5 haftada sadece 1 puan alabilen ve son olarak Demir Grup Sivasspor'a sahasında 4-2 mağlup olan Osmanlıspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un görevine son verildi. Osmanlıspor ve Bülent Uygun, bu ayrılığın ardından açıklama yaptı.

"Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...

Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsın olmaz, Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.

Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!

Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok! Zorlayacaksın... Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir. Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...

Ben de bugün bu değerli camia geleçeği için kendi Celladına aşık biri olarak ayrılmak en hayırlısı olacaktır düşüncesindeyim. Değerli başkanım ve büyük Osmanlıspor camiasından özür dileyerek ayrılıyorum. Külübümün menfaatleri için 3 yıllık sözleşmem olsa bile takımın eski günlerine dönmesi için böyle bir karar vermek zorundaydım.

Kendi çıkarlarımızdan daha çok külübümüzün menfaati bizim için daha değerli olduğunu düşündüğüm bu karar camiamıza ve kendim için hayırlı olmasını diler sizleri Allah cc emanet ediyorum saygılarımla."

OSMANLISPOR'UN AÇIKLAMASI

"Kulübümüzdeki görevinden istifa eden Bülent Uygun hocamıza emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

YORUMLAR 23
  • İsmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Hoca Oradada Kaçar demesi bende
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Güvenilmez hoca.Soyadını taşımıyor.Er değil.İnsan biraz kalıbının adamı olur.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün yazmıştım ben. Bence sağlam bir duruş sergilemedi
    Cevapla
  • şAHİN 6 yıl önce Şikayet Et
    İsmine bakıpta aldanmayın Ne Ertuğrul Gaziye layık Nede sağlamlık bir gecede toz.Benden demesi
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan olmaz bizde sağlam adam diyorduk :)) aman ne sağlam:))kaçar gibi malatyayi terketti Osmanlı sporuda bir gece ansizin bırakabilir denenmiş adam denenmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle