Bülent Uygun: Taraftardan özür diliyoruz!

Süper Lig'de 5 haftada bir puan alan Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, taraftarlardan sabır istedi.

Bülent Uygun: Taraftardan özür diliyoruz!
Bülent Uygun: Taraftardan özür diliyoruz!
GİRİŞ 17.09.2017 22:18 GÜNCELLEME 17.09.2017 22:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uygun, Demir Grup Sivasspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'i eleştirdi.

Konuk ekibin ilk dakikada faul olmayan bir pozisyonda penaltı kazandığını iddia eden Uygun, "Hüseyin Göçek klasik olarak pozisyonu çözemedi. 1-0 mağlup başladıktan sonra çok çabuk geri döndük ama bu sefer de bireysel hatalar pahalıya patladı. Maç içinde frikik oluyor, top barajdaki futbolcunun dirseğine çarpıyor, Göçek devam diyor. Bizden kornere çıkıyor, aut kararı veriyor. Bize faul yapılıyor, devam ediyor. Yönetemeyen, çok formsuz bir hakem vardı." ifadelerini kullandı.

Uygun, Demir Grup Sivasspor karşısında istedikleri performansı da tam anlamıyla sergileyemediklerini belirterek, milli maç arasına kadar süreye ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Milli maç arasından sonra istedikleri sonuçları almaya başlayacaklarını düşündüğünü söyleyen Uygun, şunları kaydetti:

"Merak etmeyin, Osmanlıspor tekrar ayağa kalkacaktır. Bir suç varsa hoca olarak her zaman üzerime alırım. Üç hafta sonraki süreç içinde takımın ne kadar değiştiğini, sonuçları almaya başladıkça ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göreceksiniz. Biraz sabır ve sükunete ihtiyacımız var. Bazen bu süreçleri yönetmek zor olabilir ama bizim işimiz bu süreci doğru yönetmek. Taraftardan özür diliyoruz. Biraz sabretsinler, bizden desteklerini esirgemesinler. Gereğini önümüzdeki haftalarda hep beraber yapacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • tokatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Asker selamı ver Bülent hoca gittiğine çook üzüldüm
    Cevapla