Hamzaoğlu: Buna çok üzülüyorum!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Osmanlıspor'un teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: Buna çok üzülüyorum!
Hamzaoğlu: Buna çok üzülüyorum!
GİRİŞ 28.05.2017 18:54 GÜNCELLEME 28.05.2017 18:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Osmanlıspor'un teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımı maçlara konsantre etmekte zorlandıklarını söyledi.

Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında iç sahada galibiyet alamadıklarını belirterek, "Buna çok üzülüyorum. Yapacak bir şey yok. Ligde kaldığımız gün, takım ligi bitirdi. Bizler de çok fazla yüklenemiyoruz. Onları da anlıyoruz." dedi.

Ligde önlerinde bir maç daha olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, "Onu da en iyi şekilde oynamak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Teknik direktör Hamzaoğlu, 4 haftadır maç kazanamadıklarını vurgulayarak, "Bu maçtan ve ligin son maçından galip ayrılmak istiyorduk. Maça da iyi başladık, golü de bulduk. Oyun kontrolümüzdeyken anlamsız bir şekilde araları açmaya başladık. Rakip golü bulduktan sonra daha da hırslandı." diye konuştu.

Sezonun tüm yorgunluğunun üstlerine bindiğini ifade eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Oyuncuları maçlara konsantre etmekte eksik kalıyoruz. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 5
  • Yüzdeelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocaya akıl vermek haddime değil; lakin ben olsaydım ligin son maçlarına altyapı ağırlıklı oyuncularla çıkardım. Böylelikle hem onların performansını görmüş olur hem de mental olarak ligi bitirmiş futbolcular yerine zinde oyuncularla belki daha başarılı olabilirdim. Afrikalılar, lig bitse de memlekete gitsek havasında.
    Cevapla
  • gel 6 yıl önce Şikayet Et
    hamza hocam.bursayi sen mahfettin umarim osmanliyida batirmazsin biraz ara ver bursa sayende kume dusecek.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    hamza gönderildiğinde bursa 5.di
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    o futbolcuları satan hamza ydi dimi. hamza hocadan sonra kaç traktör değışti say istersen
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sopa gibi afrikalilarla guzel futbol olmaz ancak fizik ile bir ustunluk saglayan oyuna razi edersen rakibi ancak o zaman
    Cevapla