Osmanlı'dan tur için dev adım!

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve tur için avantaj sağladı.

Osmanlı'dan tur için dev adım!
Osmanlı'dan tur için dev adım!
GİRİŞ 16.02.2017 22:53 GÜNCELLEME 16.02.2017 23:14
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında temsilcimiz Osmanlıspor, Olympiakos ile golsüz berabere kaldı. Başkent ekibine rövanşta tarih yazmak için her türlü galibiyet yetecek.

Güçlü rakibi önünde iyi bir mücadele ortaya koyan Osmanlıspor, zaman zaman yaptığı kontrataklarla tehkile oldu. Özellikle ikinci yarının başında kalesinde peşpeşe pozisyonlar gören temsilcimizde Karcemarkas sahne aldı ve deneyimli eldiven yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde devleşti. 74. dakikada bir pozisyonun ardından  Prochazka'ya tekme atan Bruno Viana kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu maçın rövanşı önümüzdeki hafta perşembe günü Osmanlı Stadı'nda oynayacak.  Temsilcimize tur için  her türlü galibiyet yeterli olacak.

Olympiakos: 0 - Osmanlıspor: 0

Stat: Georgios Karaiskakis

Hakemler: Ruddy Buquet, Frederic Cano, Cyril Gringore (Fransa)

Olympiakos: Leali, Figueiras, Botia, Viana, Cissokho, Martins (Dk. 87 Ansarifard), Retsos, Seba, Fortounis (Dk. 71 Manthatis), Androutsos, Cardozo (Dk. 76 Romao)

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Carlos (Dk. 87 Maher), Musa Çağıran, Bifouma (Dk. 90+4 Mehmet Güven), Nidaye, Regattin, Delarge (Dk. 81 Rusescu)

Kırmızı kart: Dk. 74 Viana (Olympiakos)

Sarı kartlar: Dk. 6 Figueiras, Dk. 11 Retsos, Dk. 45+1 Fortounis, Dk. 65 Botia (Olympiakos), Dk. 14 Carlos, Dk. 27 Nidaye, Dk. 61 Pinto, Dk. 63 Numan Çürüksu (Osmanlıspor)

YORUMLAR 28
  • jumanji 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Osmanlıspor. Ama keşke 1-1 berabere bitseydi, bu daha avantajlı olurdu. Hatta keşke Fenerbahçe de 2-1 yenilseydi.
    Cevapla
  • cecen313 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun osmanlispor sana ins finale kadar gideriz
    Cevapla
  • çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar milli takımında Surinamlı Senegalli bilmem nereli oyuncu oynatıyor. sanki dünyada takımlarda yabancı oynatan tek biziz. helal Osmanlı . inşallah tur atlarsın
    Cevapla
  • Osmanlı diriliyor! 7 yıl önce Şikayet Et
    Haberiniz olsun!
    Cevapla
  • tachiwaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel işte Dünya kaçacak delik arar.
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük avantaj değil bence kazanmak zorunda 1-1 2-2 bitse elenir üstelik son maçlarında gol üretemiyor lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle