Osmanlıspor'un logosu değişti

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Osmanlıspor Kulübü, logosunu değiştirdi.

Osmanlıspor'un logosu değişti
Osmanlıspor'un logosu değişti
GİRİŞ 12.12.2016 20:27 GÜNCELLEME 12.12.2016 22:22
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklamada, 2014 yılından itibaren ligde Osmanlıspor Futbol Kulübü adıyla sportif faaliyetlerini sürdüren takımın logosunun değiştiği bildirildi.

Açıklamada, yönetim kurulu kararı ve Türkiye Futbol Federasyonunun onayıyla bundan sonra yazılı ve görsel yayın organlarında, kulübün yeni logosunun kullanılacağı ifade edildi.

YORUMLAR 46
  • Ts61 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Spor başarılar.
    Cevapla
  • Hasan Işık 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar cahil cahil konuşmayın besmele çekmesini bilmeyen yeni yetmeler ecdadını eleştiriyor bu tür yıldızları Osmanlı da kullanmıştır mesela camii lerde türbelerde devlet vesikalarında bilmeyenler iyi duyun 6 gen yıldız mührü Süleymandır.Süleyman a.s. müslüman peygamber idi ve dikkat edin dünya hakimi idi yaptığı olağan üstü şeyleri ALLAH'ın izniyle bunun yardımıyla yapar idi altı gen birbirine giriftar iki üçgendir şema ilminde besmeleye ALLAH c.c. nun 6 zatı sıfatlarına kelimeyi tevhide işarettir 8 gen ise şema ilminde ALLAH c.c. nın subuti sıfatlarına işarettir ecdad deyınce durun onlar kaç kıtada nice ülkeleri adeletle idare etmişler utanmazlar tanmadan bir ecdadını kötülüyor
    Cevapla
  • NİZAMİ 7 yıl önce Şikayet Et
    köprüden geçerken at değiştirilmez. logo değişikliği hayra alamet değil. yunan takımına elenecekler..hayır başka takıma yenilse üzülmem de elin yunan takımına elenecekler..keşkem yunan maçından sonra değiştirselerdi.olmadı hiç olmadı..
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ismini de Osmanlıspor FK değilde Osmanlı FK olarak değiştirse bence daha da güzel olur
    Cevapla
  • jumanji 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı beden terbiye ve ihtisas derneği daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • baha 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş. fakat cahil takımı bunu israil bayrağına benzetecek. arkadaşlar bu israil sembolü değil selçuklu sembolüdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle